2010-11-27
15:11:56

Cupdag :)

okej.. ska berätta lite om min dag ;)

Vaknade runt sex. åkte klockan sju, kom fram tjugo i åtta vi hade samling sen var det match. Vi mötte ju F95-ELIT lag.. men det gick inte så bra. kom inet ihåg hur mkt vi förorade med. men det var inte mycket typ 2-1 eller 1-0 eller nåt sånt.
Sen så var det snabbt ner i omklädningsrummet o börja snacka ihop sig för nästa match då det gick betydligt bättre. Vann mot Älta och a, vi spelade skitbra ! verkligen!!!
Sen var det snabbt ner igen till omklädningsrummet. byta tröjor och köra nästa match mot Huddinge. herregud, det var ju nåra som var riktigt nervösa, men samtidigt peppade. vi gick in och körde allt vi hade och där vann vi med 2-1 riktigt skönt dära !
Sen var det tre timmar tills nästa match. så då satt jag,sofoe,hanna emelie och Emma på läktaren, kollade lite matcher , tog foton(HAHA) och chillade gaaalet ! åt lite mat o sånt. sen gick vi ner till omklädningsrummet och då är de bara vi där så hanna börjar filma och då ska sofie vara lite mystisk så hon går mot något rum och öppnar det. och det var som en mörk gång med röda lampor som lyste i taket. och som vi skrek! var så sjukt rädda. och på väggen stod det: Här vilar Elisabeth 1989. och vi typ springer ut och skriker(hanna har det på film) så ska se till att hon lägger in det :) vi skrek så mkt så det koom någon från något annat lag o typ sa att vi var tysta. men det blev ju itne mkt bättre xd haha.. aja sista matchen förlorade vi men vi gick endå vidare till A-slutspel! *stolt* så sjjukt skönt! aja. det var min dag typ ! imorgon har jag samling klockan åtta. kanske det komer något inläg. kanske inte. men vi hörs !

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: