2009-12-31
17:28:46

Årets...

Årets hjärtevän(alltså den jag har vart med mest)

går till:

SOFIE JANSSON.
jaa vad ska man säga, jag och sofie har hållt ihop jättelänge, jag vil helt enkelt inta mista henne, hon är en jättefin vän!



Årets händelse:

Jag tror det blir KVB , helt ny skola, helt ny klass, helt nya UNDERBARA kompisar!!




Årets Fnittertjejer:
JOSEFIN JOHANSSON OCH EMELIE SVARVÉN,
yeah you know girl:)



Årets saknad:
Vanessa Holgersson.
min bästavän som flyttat till göteborg.


Årets glädje.

ALLA I FOTBOLLSLAGET!!<33

2009-12-31
11:43:43

min dag imorgon

imorgon kommer jag haha:) kommer inte säga men jag kan berätta vad jag ska göra men ni får inte veta den andra saken:) imorogn på mammas jobb så ska typ dom som jobbar därs familjer komma eller släkt eller v'nner, och då ska jag och farfar åka in till mammas jobb och inventera, det innerbär att vi ska räkna varor och man får pengar för det också:) så imorgon kommer jag inte vara lat, jag kommer väl tappa ett kilo haha:P nemän asså jaa, det kommer bli kul:) men jag kommer gå i butiken med en som heter Emma, alltså mammas jobbarbästis:P men jag kan ju berätta vad mamma jobbar med, hon jobbar på Ica Maxi... men var får ni inte veta, haha visst r jag hemlighetsfullxD aja men nu ska jag fixa mej lite till sen ska jag tralla ner till farmor,farfar och kusinerna:) puss

2009-12-31
10:31:10

5 besökare redan:)

hejhej bloggen:) idag fyller älskade Angelica år:) grattis till henne=)
idag ska jag klockan 1 somsagt hem till farmor och farfar och äta lite lunch eller ''nyårsmat'' det ska bli gottgott.




Igår kväll klockan 11 spelade jag,mamma,viktor och pappa Google Eyes, asså det r så SJUKT KUL! omg.. haha:P mamma och jag ÄGDE viktor och pappa. jag kan berätta lite vad spelet handlar om..

om man r 4 spelare så r det två lag ,ena laget börjar, kastar en färgtärningen och går till den färgen på spelplanen..  förresten, i spelet så r det att man har på sej jättestora glasögon med olika linser i , blåa,gröna och oranga, och man ser bara olika mönster i linserna, det  r SKITJOBBIGT"! och man ska göra olika uppgifter med glasögonen på, och man ser ju typ NADA.. sååå.. jaa. vad ska ma säga, men det får 5/5 på betygen verkligen!! jag och mamma skrattade så vi typ dog, haha, men pappa såg ut som en profesor i glasögonen med STORA ÖGON man får ju stora ögon av dom så jaaa, vad mer kan jag säga, vi ska spela det idag också så då kan jag ta bilder:) puss

2009-12-31
01:06:08

godnatt

''igår hade jag besöksrekord på bloggen:) asså jag har ju inte haft bloggen så länge men jag hade iallafall 37 besökare:) jippiie men nu ska jag sova, glöm inte röstningen på veckans blogg några inlägg neråt:)


2009-12-30
20:23:37

töntig kommentar, gott nytt år:)

ahhahahahha, asså guuud jag GARVAR IHJÄL MEJ. det r någon ANONYM läsare som skriver euuuuu och allt, aja, men snälla nästa gång, skriv ditt namn.. ojj förresten jag vet ju redan vem det är..;) sååå....




Nu vet jag hur mitt nyår ska firas, imorgon klockan 13:00 ska jag och viktor hem till farmor och farfar, där är alla kusinerna och där ska vi ett vondyr:) mumsigt:) det är kött och sedan får man potatischips och sånt till:) det r ASGOTT, sen ska vi hem, sen kommer förmodligen Alva hit, så fixar vi oss och sedan så går vi ut och smäller smällare:) roligtroligt:)

2009-12-30
17:28:30

kan inte vänta, utser finalisterna nu till veckans blogg;)

HÄR KOMMER ALLA FINALISTERNA!


MELINDAS BLOGG


KRISTINS BLOGG


JENNIFERS BLOGG


FANNYS BLOGG


JULIAS BLOGG



ROSANNAS BLOGG


REBECKAS BLOGG..



Nu kan alla finalisterna länka till min blogg och skriva att ni r med i min tävling och sedan r det bara att börja rösta, ps.. man får bara rösta EN gång och ÍNTE på sej själv!!

2009-12-30
16:00:35

4 tjejer i ett rum;)

tjena tjena:)
 

Sitter här med mina kusiner nu:) Vi sitter och leker lite med webcameran:) jag sitter och webbar med nessan också som är i USA.. lyckoost.

menmen slänger in 2 bilder:)



Outfit,
Blått linne
Vitt linne
Blåsvart Niketröja;)




HAHA!

2009-12-30
12:22:33

snart gäster, måste fixa mej!!:o

10 besökare, hihi wow:) det börjar rulla på för mej nu angåenden kommentarerna och statistiken..



Nu har jag precis vaknat, har satt på mej kläder och sånt, nu ska bara plattången fram och sminket på ..-.- min morbror, hans tjej och deras tre barn kommer hit lite på fika, dom kommer runt två tiden så jag hann ju att blogga right?:P  Deras tre barn heter Ebba som är 9 år tror jag, Nellie som är 7 år tror jag och sen lilla agnes som är några månader, men nu ska jag fixa mej puss



2009-12-30
01:21:43

ny design tack vare fanny:)<33

nu har fanny hjälpt mej med headern, tack så jöttemycket blev verkligen jättenöjd!! glöm inte att anmäla er till vekcnas blogg några inlägg ner:)






pöss!

2009-12-30
00:58:18

det r några som vill se min nya data, här kommer den

2009-12-30
00:31:08

00:31

hahaha har redan två besökare;) kan inte sova, eller har inte ens försökt e´men jaja , ehum... vad ska jag säga, r det nån som vill göra nåt mej mej idag alltså den 30 december:) smsa då, pöss.

2009-12-29
22:26:38

lägger in detta i kategorin så ni håller koll på läget:) ny kategori: veckans blogg

2009-12-29
19:23:17

har inget att göra..-.-

   

2009-12-29
17:39:09

my eye

pallade inte ta en bild på mitt ansikte så ni får på mitt öga hur lite mascara jag har på mej idag.

2009-12-29
17:28:08

några tips så att du får fler besökare/mer aktiv blogg

. om du glömmer bort att blogga så kan du alltid ha http://blogg.se som startsida.
. skriv minst 4 inlägg varje dag och som gräddet på moset så kan du lägga in någon bild i varje inlägg eller kanske till och med lägga in ett videoinlägg=)
. byt inte design allt för ofta(jag har gjort det för att mina designer inte r så personliga) tänk på storbloggarna, dom byter inte design så ofta.
. våga skriv vad du tycker om saker, om s´torbloggaren kissie ´gör nåt ''fel'' skriv det då och fråga ifall andra håller med dej på sånt sätt får du många mer kommentarer.
. gästblogga ofta, på så sätt så kan du passa på att länka din blogg i din kompis blogg så får du garanterat mer besökare.
. bloggen ska vara personlig, du ska alltså försöka att inte härma någon annan, då blir det bara tråkigt att läsa och då minskar besökarna, hitta på något annat. då kanske det blir flera som härmar dej, och då är du ju känd hos vissa besökare;)
. Försök att updatera på morgonen när du vaknar , på förmiddagen kanske efter lunchen till exempel, innan/efter middagen och innan du går och lägger dej..
. detta r det bästa tipset: framför allt : HA KUL! om du inte tycker att det är kul varför bloggar du då? det kanske är någon kompis som sagt att du ska börja blogga men om det inte r kul, vrf gör du det då?

Det var MINA åtankar om hur du får en bättre blogg. Jag har inte snott tipsen från någon annan!

Lycka till nu med bloggvärlden:)
ps.. jag gjorde tjock och kursiv text för att dom inte skulle smälta ihop med varandra



nu har pappas kompisar kommit så ska gå ner och hälsa, slänger in en dagens facelook och outfit:)


Niketröja
Mjukisar



inget smink..

men nu ska jag platta håret och sminka mej så slänger jag inte en bild sen:)

puss<3

2009-12-29
15:53:17

nån har raderat...-.-

det har hänt något med min design, den kommer snart, puss<3

2009-12-29
14:37:44

14:37

hejsan=)

Nu sitter jag i soffan, ska snart ta och äta en brownie som mamma har bakat=) eller nej det ska jag inte, dom r till ikväll när tobbe och anders ska komma hit.. alltså pappas kompisar. Sitter och kollar lite på teve också, asså jag har så himla många cuper och matcher i helgen så jag kommer typ inte palla med allt, igår så gick det jättebra mot aspudden. hanna och emelie gjorde runt 8/7 mål tillsammans... syskon sammarberte:)
menmen, nu ska jag... jag vet inte vad jag ska göra, nån som vill göra nåt? smsa då;) nu ska jag vara social mot syrran, puss<3

2009-12-29
13:23:52

puss

hejsan:)vaknade nyss....-.- nu sitter jag på viktors data för hans dator var på, men nu ska jag gå ner och äta frukost, förresten, jag har blivit vad kan man säga.. sjuk, så jagmåste vila tills på lördag för då r det stuvsta indoor i think!! och den cupen ska vi fan ta mej att vinna!

2009-12-29
01:04:02

hemma från cupen NU

fick en kommentar från anonym angående erik grönwall saken.. och här är svaret:

Jovisst r den faktan från fridatidningen men detta var för dom som inte läste frida, men tack för 'kommentaren'



Är hemma nu från matchen, .. Det gick bra och sista matchen var ju ren utklassning haha:P men håller på att bli sjuk, så nu ska jag lägga mej och koppla av, jag tycker det r riktigt dåligt att våran sista match var 23:10 ellr vad det var... menmen nu ska jag vila puss



2009-12-28
14:37:02

två bilder, nu drar jag , ingen mer update tills ungefär midnatt alltså 00:00:P

nu drar jag, kommer två bilder, en när jag sitter i pyamas och en när jag har fixat mej, har nästan inget smink bara lite mascara eftersom jag ska spela match:




2009-12-28
13:48:30

Ny kategori: jossans fakta om kändisar

Hejhej, varje vecka om jag inte glömmer bort så kommer jag skriva fakta om en kändis och den här gången blev det Erik Grönwall, ni vet han som vann idol..

Bästa ämnet i skolan: Musik
Drömjobb: Artist/Musiker
Favoritfilm: Forrest Gump
Favoritspel: Trivial Pursuitm, ''jag spelar med barn frågorna''
Favoritskådis: Tom Hanks
Favoritartist: Queen
Favoritmat: Pizza
Favoritglass: Daimstrut
Favoritfärg: Röd
Hobby: Musik
Min största ovana: Jag tänker och funderar väldigt mycket.
Min största fobi stavas: Karuseller som snurrar mycket
Något som de flesta inte vet om mej: Jag spelade huvudrollen i musikalen om Queen som sattes upp på oscarsteatern.
Så snygg är jag på en skala från 1-10: Jag är nog en sexa
Det bästa med mitt utseende är: Ögonen
Min största skräck är: Att hamna under is och inte kunna ta mej upp
Det galnaste jag har gjort: Det är nog något som hänt på någon festival.
Om jag kunde göra en sak för en dag: Då skulle jag byta plats med någon i min omgivning och se hur jag uppfattas av den personen.
Om 10 år: Lever jag på musiken.
Drömsemestern går till: Någon ö där jag kan koppla av,bada,dricka och äta gott.

LITE KORT OM ERIK:

Namn: Erik Grönwall
Ålder: 21 år
Bor: Stockholm
Längd: 1,78
Utbildning: Estet/Samhälle
Min Familj: Mamma,pappa,två helsyskon och tåv halvsyskon
Civilstatus: Flickvän
Känd från: Idol 2009


hoppas ni blev nöjda.

2009-12-28
13:19:16

panik igen

åååh nu när man får panik så trodde jag att inget värre kunde hända och självklart gjorde det de... jag klev på en glasbit som skar upp halva foten så självklart kommer det blod, fick ut hela glasbiten och nu svider det som fasiken.  typiskt mej, men kolla ett inlägg ner, behöver skjuts!!

2009-12-28
13:10:44

PANIIIIK

hej..

jag ska ju spela cup idag men om någon från mitt lag ser det här, kan någon vara snäll och skjutsa mej? behöver verkligen skjuts men jag behöver bara skjuts dit inte hem. Så om någon från mitt fotbollslag ser det här så snälla ring mej, 08-7114355

2009-12-28
12:55:43

puss

hej igen:)


Har fortfarande inte fixat mej så ska väl göra det snart, Sitter och chattar med Iza sötnos.<33 guud r inte ván vid att skriva med den här datan, men man vänjer sej väl snart:), men nu ska jag gå och fixa mej så ska vi se ifall jag verkligen gör det.

2009-12-28
11:29:50

godmorgon

gomorron mina kära läsare.

Idag kommer det inte så himla mkt uppdatering för att vid 19:00 ska jag på fotbollscup och jag kommer hem 23:00 så ingen update därmellan, men självklart innan vi ska åka. Nu ska jag fixa mej lite och sedan bara chilla lite så att jag orkar ikväll när vi drar, menmen somsagt vi hörs, puss.
 

2009-12-28
04:39:20

halsen kliar,näsan rinner, kan det bli värre?

jag kan inte sova:/, ska iallafall försöka göra det nu, seriöst det r nåt fel på mej..

2009-12-28
00:29:16

redan:O:O

haha redan tre besökare:O ni kan helt eneklt inte få nog av mej,


ska slagga nu så ni får mer update idag/imorgon:D puss

2009-12-27
22:38:01

här kommer lite bilder och ett flummvideoklipp





Jag r väääääldigt trött!!

2009-12-27
22:03:52

ny design

hejsan, har precis hjälpt en väldigt bra kompis med en design, nämligen Melinda..!



klicka på bilden för att komma till hennes blogg, förresten den design som r på bilden gjorde jag nyss.. jag lägger alltså alltid in bilderna med designger på.

2009-12-27
20:49:33

en cool bild på födelsedagsbarnets öga





Tog en cool bild på mitt öga med min nya SNYGGA dator;)

snart kommer det väl fler bilder;)

2009-12-27
18:03:36

en TOPPENBRA födelsa idá

jag r så obeskrivligt glad.

Idag fick jag:

en tröja
Kajal
Mascara
Presentkort cubus 400 kronor
makeuprådgivning på kicks
en rosa mini ps(laptop):D

så nu kommer det fler videoinlägg och bilder, puss<3

2009-12-27
12:18:21

bästavän

Mamma och pappa har inte kommit hem än..-.- .. sitter lite och tittar på facebook och chattar med bästavän som nästan glömde bort min födelsedag, haha:p men jag fyller ju inte år än eftersom jag födde 14:46:) haha men okejj nu ska jag dra och kolla lite på facebook sen ska jag städa här hemme, puss:P<3

2009-12-27
10:30:55

Födelsedag, Hurra Hurra

Godmorgon!

Mamma och pappa ska åka och hämta paket nu på morgonen så dom kommer berätta vad det ärnär jag skrivit klart det här inlägget:p Min kusin grattade mej först av alla. haha:P menmen nu ska jag gå och se ifall jag kan hjälpa till med något där ner! puss

2009-12-27
00:47:49

ÄNTLIGEN 13 ÅR:)

FYLLER ÅR IDAG:) ALLA GRATTAR MEJ; HAHA!!!

Nemän det känns väl bra, nu ska jag slagga, tar bilder imorgon <333puss

2009-12-26
21:45:55

puss

Det här blir förmodligen mitt SISTA inlägg som tolvåring:) imorgon r jag ju tonåring, haha, r fortfarande en liten pluttxd

2009-12-26
17:58:44

Fick en kommentar:)



Javissst:) det r hon till höger på bilden:



Visst r hon sööt=)

2009-12-26
16:29:08

Sofie åkt hem, allvar nu.

hej alla läsare.

Sofie har åkt hem nu och nu måste vi storstäda.:s
ska ju ha släktkalas imorgon eftersom jag fyller år imorgon sååå, det ska bli kul:) sitter och lyssnar på

Sky med Jousha Radin, den är ASBRA!! sofie lärde mej lyssna på den haha:P menmen nu ska jag städa, puss<3

2009-12-26
13:06:39

sofie och jag r tröttaxD

vi har precis ätit frukost, sofie ska hem typ runt halv tre så vi måste fixa oss och sånt där snart:) vi har precis kolla på disney channel och vi typ grinade haha:P nemän asså på disney channel var det Magi på Waverly Place the movie typ:P och det var sorgligt faktiskt:P veeet töööntarxD men nu ska vi fixa oss, puss

2009-12-26
11:56:16

nöjda!?;)

Godmorgon:) Igår när jag la in bilderna och videoklippen så stängdes min data av..-.- så jag ska lägga in dom idag istället!! 





Kolla ALLA filmerna


Vi spelar.




Spelar igen;)


Jag och sofie ''försöker'' t'nda tomtebloss;)

2009-12-25
22:59:17

FLUMMDAG

sitter och ASFLUMMAR! asså shiiiet vad vi skrattar, vi weebbar med en kille och aa, mer får ni ninte veta:P menmen nu ska jag fortsätta flumma, puss<3

2009-12-25
21:05:03

music is my life(aa)

hejsan=) sitter och lyssnar på musik och snackar i tele:P menmen har tagit lite bilder så ska lägga in dom lite senare ikväll om jag orkar hämta kamera, :P men nu ska jag dra:P

2009-12-25
18:56:27

FRÅGESTUND

2009-12-25
18:56:00

julaftonbilder


HahaxD Linnéa ryckte åt se paketet och verkligen sprang därifrån:) snuttan:)





 outfit på julafton.
Tunika: Cubus
Strumpbyxor: H&M typ.

2009-12-25
13:58:48

lite bilder, från julafton

Sofie kommer snart så medans jag väntar tänkte jag lägga in lite bilder:


 









Min paket..


Målvaktshandskar
Kokbok
Skridsko


plattång.
Klockan
Strumpbyxor.


Tröja och Benvärmare


Tofsar
Nagellacksbortagning
Neccesär
Body lotion
Nagelfil


Framsidan på min nya pyamas


Baksidan på pyamasen


Sådär nu fick ni lite bilder:P + ett videoinlägg, visst r jag snäll:P

2009-12-25
12:26:37

Take a bow

JÄKLAR, har redan 9 besökare haha, mina bilder som jag tog igår ligger på min data, sitter på borrsasns data så ni får bilder sen(aa)<3:) 

ska kanske vara med sofie idag, det ska bli skojsigt:) men nu ska jag lyssna på musik, sen sätta på min data, puss.)<3

2009-12-24
23:28:44

hihi!

hahahhahah,  chattade med en 97:a på msn, han ba  langa bilder, jag langade typ 3 stycken jag ba: vrf vill du ha dom, han ba: jag tycker du r söt.

det var nästan så jag slog till datan, jag r inte söt, har aldir gvarit kommer aldrig att bli!! asså jag looooovarr.. asså snälla sej inte att jag r söt får dpligare självfortroende då... menmen ska lägga in bilder i varje inlägg som jag lovat så här kommer en:






gäller att bjuda på sej själv!!

2009-12-24
20:50:04

my sweet pyamas






På baksidan bilden så r det två svarta saker, det är två händer så det ser ut som en person kramar om än:)<33


ps.. kommer bilder på tröjan sen men kameran r ur laddning;)<3

2009-12-24
19:44:36

ny blogg.. ... igen

NY BLOGG:)


börjar om och ska FÖRSÖKA lägga in bilder i varje inlägg, ska göra bloggen lite attraktiv:)<3

puss