2010-08-31
19:19:51

<3

Erik, du betyder bror! tack för att du står vid min sida, du får mej att må bra!♥

2010-08-31
14:01:18

hihi

Tjatja!

Kom nyss hem, slutade tiiidigt idag, men kan inte skriva mer för jag ska dra till skolan igen om en halvtimme.. undra vad jag ska göra där ? jo träffa en person(a) vi hörs sen!
puss

2010-08-31
10:30:21

hade tid för er :d

måste skynda mej, läraren kommer snart och hon får damp om vi stter här. vi ska jobba om valet. hörs efter träningen puss
2010-08-31
06:19:04

vad gör vi. nu kör vi!

Godmorgon! Sovit gott ?

Det har INTE jag, fattar int, imorse när jag vaknade så kändes det som om jag nyss somnade från igårkväll.. aasså komplcerat men ändå. jaja nu är man vaken o sitter óch dricker VARM oboy, fryser ju som bara den ! nu ska jag be pappa fylla i en lapp så hörs vi när jag kommer hem, kanske!
puss

2010-08-30
22:16:37

home now sweetis!

Tjobba:D

kom nyss hem från träningen, det var först intervaller och sen var det kolonn, och nåt försvarsspel och sen var det allsvenskan;)  haha mitt o emelies hopp är GRYMT och nej moa vi är inte töntiga!:) vi hoppar upp i luften och gör give me ten:D haha skönast asså :) jaja, var jättespeedad idag, men min skada blev värre, fotens svullnad har gått upp lite igen så skiit också! men ska träna imorgon ändå sådeså :D men ska gå o sussa snart.
puss

2010-08-30
07:57:52

c ya later.


drar om en kvar. vi hörs sen
puss!

2010-08-30
07:29:04

jag är vaken nu!

Godmorgon!

Har nyss fixat klart mej och om fyrtiofem minuter ska jag röra mej mot bussen med Em! efter skolan drar jag o hon till centrum, sen drar jag hem, byter om och drar mot träningen :D så vi hörs sen!
puss

2010-08-29
21:35:18

im lovng angels insteaf´d

sorry att jag inte updaterat nåt men det har hänt massor, en av sakerna är att syrran är på sjukhuset. svårt att andas så hon måste ha hjälp med det så hon stannar där över natten, lilla skruttan!
imorgon ska man med emelie till centrum, vi ska gå till vårat andra hem *donken* och feta oss.. nejmen det blir väl d vanliga, paj med smarties glass (a) haha. ska gå o lägga mej tidigt ikv. så vi hörs imorgon
puss

2010-08-29
18:10:56

KROSSADE!!

nuuu är man hemma från matchen :d
sitter med bandage runt foten:(  Kan börja med dom bra nyheterna med att vi KROSSADE dom med 7-1 :( dom gjorde målet på en straff som var för nära tyckte jag ! såg lite udda ut men jaja. mitt under matchen så rusar jag ut på ett friläge och när jag skjuter undan bollen går hon fram till mej och typ sätter sin fot på min och trycker, så fick världens stämpling.. asså det var med flit!!:( så jaa.. skitont i foten. men riktigt nöjda.
ska ndra nu.
puss

2010-08-29
13:04:09

wie!


( b i l d   t a g e n   n y s s )
ska träffa emelie vid IP klockan två. vi har mkt att prata om :D vet inte om hanna ska följa med men jag hoppas det (a) ska till bussen om en halvtimme så det här blir det sista inlägget innan matchen.
puss

2010-08-29
11:38:28

videoinlägg med emelie!



Haha jag o emelie för nån vecka sen.
Skönaste kommentaren:

Emelie: Asså vi har jättetråkigt
Jag: Har vi?
Emelie:
nej vi har jättekul *klapp*
Jag: *klapp* *klapp*

HAHA roligaste!

2010-08-29
10:44:45

Angels!

Tjena!!


Levande ljusen på bordet, och min gamla vanliga vana: multivitamindryck !:) ÄLSKA!
sitter o chattar med hanna om nåra saker, tack för att du förstår beby! :) behövde det här verkligen. men slänger in en bild på hur mysigt jag har nu(a) <3



Hanna : I´m loving Angels Instead!♥
Tur att man har en sån vän som du!=)

2010-08-29
10:14:11

pinsamt !

( rubriken har inget med inlägget o göra!)

Godmorgon Angels!

Vaknade av att lillebror kom in och sa att klockan var kvart i två,ochdå blev d fart, men sen så ropade pappa o sa att den var tjugo i tio :P jaja, sitter o chattar lite med hanna :) vi ska ju köra match idag mot rönninge så vi taggar lite inför den (a) men aja tänkte bara skriva att jag lever.
puss

2010-08-28
21:55:59

HH:)

sitter o kollar på nån film på teve. du, jag och dupree heter den typ! amerikansk komedi. grymt rolig faktiskt! tror detta blir sista inlägget för ikväll. imorgon är det ju match. måste sncka lite med en person innan om en viktig sak. lalala jaja vi hörs.
puss

2010-08-28
20:00:14

myskväll

Tjo Bre!

drog ut med emelie, kul som vanligt.. daaa ? :) vi spelade in filmer o sånt, haha så sjukt sköna. snackade tele o sånt. men nu är jag inne o ska mysa med familjen lite som man inte träffat på ett tag.
imorgon är det match mot rönninge/salem. KROSSA!
aja vi hörs. puss

2010-08-28
18:30:54

min dag i bilder.

tjenare!
är hemma nu. men orkar inte skriva nåt så jag lägger in lite bilder ist från dagen! =)




min linnéas och våran kusin agnes händer :)


dagens outfit.

orkade inte vända på den!:P

kusin agnes :)

jag och kusin :)

2010-08-28
18:00:20

Home now!

Hemma nu. ska äta update u later ! :)

2010-08-28
09:51:08

STRESSA!

Godmorgon!

Vaknade nyss.. men var tvungen att vakna då för om en timme ska jag pappa o nean åka o se pappa när han springer nåt lopp med nåra från släkten o hans jobb ;) usch vad trött jag är. har ont i foten efter stämplingen i måndags och jag fryser! Sitter o dricker min multivitamindryck, jättegod och den ger bra vitaminer!
det är provitamin A för dom som ville veta. men nu ska jag fixa mej. vi hörs när jag kommer hem! :)


(y)

2010-08-27
22:00:57

-.-

fattar inte hur en människa kan vara såhär falsk!



Gokväll kära bloggen!

jag o emelie har haft ett ''normalt'' samtal på msn. herregud, vi har damp på en sak som jag inte kan lägga in på bloggen. men asså ååå seriöst. men jaja nu glömmer vi det. shit vad min statistik har höjt. förra inlägget hade jag bara elva besökare, fatta vad lite! men nu har jag trettio.. höjdes ju skitfort :) sitter o kollar på teve, målvakter som gör jättemissar i målet ;P smsar, chattar , är arg lalala orkar inte förklara allt :P
lägger in en gammal bild man aldrig tröttnar på :D


du o jag genom allt!♥

2010-08-27
20:00:01

Hiss/diss



. tänkte hissa Pojkvänner fatta vad det är najs(y) inte för att jag har någon men iallafall. någon som man kan komma hem till och bara mysa, någon som kan hålla om än. en stor fet hiss till pojkvänner!

. Tänkte hissa Gina Tricot o Cubus.
där har jag köpt alla mina kläder nästan ! Men det är jobbigt att man måste dra till SKHLM varje gång man ska handla.. en stor diss till gina o cubus också :D



. vintern! jag längtar verkligen inte efter vintern som börjar komma nu, det börjar blir kallare o allt, nej fet diss !


hade inge mer på diss. men vi hörs snart !:)

      +     
2010-08-27
17:59:31

fridey is the funny day ;)

Tja Allihopa!:)

sorry att jag inte updaterade imorse men jag försov mej så slänger in ett inlägg nu ist :)

Idag första lektionen så hade vi hemkunskap, ett helt nytt ämne för oss för att i sjuan så har man inte det utan bara åttan o nian! Iallafall, vi bakade smulpaj, haha våran såg skitäcklig ut men den var SKITGOD!:) hehe jag o emelie satsar på MVG i HKK (HemKunsKap) haha proe lixom!(bilder kommer längre ner ) sen efter skolan drog jag ner till centrum. där var jessica, Annakarin och jessicas mormor på castello så jag gjorde dom sällskap, sen stannade jessica o jag kvar i centrum och kollade. jag fick hem en jättesöt tröja, och ett vanligt baslinne ! :)
På söndag har jag match på Ip.
men vi hörs, slänger in bilderna :D


jag o emelie på fysiken :)

haha på hemkunskapen :D eve linda, simon o suddiga marcus :)

2010-08-26
19:49:47

Haha smart.se

sorry för bad update idag!

jag vaknade klockan halv sex, och nej emelie jag försov mej inte, min mobil hade inge simkort så det var därför du inte kunde nå mej :D iallafall, så går jag o möter emelie osså när vi kommer halvvägs till bussen så säger hon:
shit var är mitt busskort!?

Så emelie sätter sej på vägen o börjar ´plocka hur saker ur väskan o riva runt o allting, haha har bild :) men emelie hade glömt det så vi gick hem till henne o sen gick vi till bussen. vi kom till skolan, allt var som vanligt men sen kom FOTOGRAFERINGEN:O haha guuud vad ful bilden blev på mej, man fick ju välja mellan nåra bilder som man ville ha på porträttfotot men jag fick inte välja, fotografen valde åt mej-.- . aja när jag hade slutat så skyndade jag mej hem o bytte om och tar bussen till träningen o nu är man hemma :D
men asså mååååste sova nu, har bara sovit i en halvtimme inatt o jag skojar inte, så måste få min sömn nu.
puss


herregud emelie :) ser ni sakerna som ligger bredvid henne ? :P

2010-08-25
22:22:03

nigthy

Okej nu får NI bestämma vad jag ska skriva mer om ?

.Vardag
.Vänner
.Familj
.Skolan
.Mej själv
. Fritiden

ja just NI får bestämma det är ju ni som läser bloggen då ska ju ni bestämma om vad ni ska läsa om. den första kommentaren tar jag. nu kanske det blir sleeping, eller det kankse kommer ett godnattinlägg.
vi får se.
puss

2010-08-25
21:48:12

bilder!

åh herregud, är så stressad inför imorgon. för det första så var mamma tvungen att åka iväg, kan inte ta upp d i bloggen tyvvär, och pappa har gått o lagt sej, så jag måste passa syrran, fixa lite hemma för vi ska få typ nåra som ska reparera ungnen plus att jag måste plocka fram kläder tills imorgon för då har vi nämligen skolfoto. uäk, blir alltid så dålig på bilder !

Lägger in dagens bilder iallafall :)



Linn sötnos :D

mitt nya hår :D

dagens outfit



på matchen. från vänster: Jessica,Nordan,Elin och Våran coach Helena som linjedomare :)

SÖTIS:D

Hanna ville inte vara med på bild, men haha vi har likadan hårfärg:) aja ska stänga ner datan nu.
hörs imorgon!

2010-08-25
16:09:08

stå ut!

drar snart till IP med bästaste brudarna, hanna o sofie. och vi ska ju kolla på brudarna när dom spelar bästaste sporten. haha oj vad jag gjorde det komplicerat. nejmen jag drar snart med sofie o hanna till IP eller snarto snart, halv sex ska jag va där men om pappa kan skjutsa mej så kan vi ¨åka tp jvart över fem, ska snart äta så blir ju klar i tid:D jag kan inte lägga ut nåra bilder på mitt hår på bloggen än, för hanna läser bloggen o det ska va en överraskning för henne eller vad man säger så jag lägger KANSKE in bilder ikv annars gör jag d imorgon :D
puss

2010-08-25
15:57:24

svar på fråga



om du vill få snabbare svar så adda min msn ist: [email protected] om ni har några frågor, adda den också!

fattade inte frågan så adda mej ist så kan jag förklara bättre :)
och det skulle vara enklare om du skrev din bloggadress :)

2010-08-25
13:05:00

love u all

Home now People :D

Yeah, vi slutade klockan tolv idah, vi kollade på film från nio till elva typ, sen gick vi o åt sen gjorde vi nån grupp sak.
sitter nu o kollar på 16 and pregnant, och ska snart äta lite, ikv blir det ju IP med brudarna så d blir najs(y) men ska gå o fixa nåt o äta för jag svälter ihjäl. haha nej skämta bara.
men vi hörs!

2010-08-25
07:12:58

MÖRKHÅRIG!=)

Godmorgon Folket :D

Hur mår alla ? själv mår jag suuper, hade lite svårt att somna men lätt att vakna, konstigt ? :) tänker inte lägga in någon facelook eller outfit idah för då ser man det men ni får vänta tills jag kommer hem från matchen ikväll, ja ni såg rätt, jag ska kolla på andralaget spela match ikväll, så jag ska titta med hanna,linn o sofie tror jag skulle komma, men det kanske kommer nåra till :D

idag ska vi bara kolla på film hela dan typ ? men det är ju najs(y) men nu ska jag gå o sminka mej så har jag det gjort.
puss

2010-08-24
21:44:36

fråga.



Svar:

fattar inte riktigt hur du menar, men jag förklarar som om jag förstod :P

du lägger in bilden som du vill ha på PS sen så väljer du en sak som heter lasso någonting, det heter MagnetLasso och sen markerar du dej eller vem det nu är och när du markerat hela dej så klickar du på Ctrl+C och sen så öppnar du bakgrunden du vill ha och klickar sen på Ctrl+V.

inte så bra förklarat men jaja, följ steg för steg:D

2010-08-24
19:30:59

snart så..

Tjenare :)

har nyss ätit klart o ska snart fixa lite.
update u later!

2010-08-24
18:21:36

SING



hemma nu, har nyss duchat, fast inte håret.. undra varför.. nu tycker ni säkerrt jag är skitgrose men jag kan inte duscha håret för jag ska göra en sak(a) ni får se sen, eller det beror på om jag orkar ikväll annars blird et imorgon kväll.. har typ redan avslöjat deet men JAJA :D

2010-08-24
15:53:40

training time


nu drar jag till träningen, det spöregnar ute o hörde lite åska, men vad gör det.
i love this väder ! :)

2010-08-24
14:37:57

TACK MAMMA :)

måste SKYNDA o byta om o äta. ska på träning klockan fyra, BROTTOM, vi hörs ikväll!:)

2010-08-24
08:43:16

this is a big thing

Godmorgon!

Vaknade halv åtta o jag blev klar nyss så då har jag lite tid att blogging :) idag ska vi somsagt klättra, haha, har aldrig gjort det förrut, eller jo fast bara på småsmå klätterväggar men det här är ju ganska stora ! men ska kolla på teve nu så vi hörs sen. vet inte om jag updaterar efter skolan för jag har träning o jag måste skynda mej, skyndaskynda :)haha nejmen vi hörs!

2010-08-23
23:09:22

♥Stuvsta-F96♥


( bild innan matchen igår!)

Tjena!

kom hem runt halv tio, men sen har jag fixat matsäck,dushcat o lite sånt tills imorgon!
Imorgon ska man ju åka med klassen o klättra klättervägg, haha undra hur detta kommer gå, inte bra antagligen:P
efter vi slutat, drar jag hem sen så blire träning halv fem eller fyra, kommer inte ihåg, på onsdag har andra laget match så ska man ju åka o heja på brudarna! på torsdag äre träning o skola, o fredag är det skolan! Lördag, inget bestämt TROR JAG och på söndag har man ju själv fotbollsmatch moot ? .. ingen aning, men vi får vänta o se!

Jag har tappat bort min kamera, eller den ligger typ hos mormor och morfar någonstans, så det kommer vara ganska dålig bildupdate, men jag kan ju ta bilder med min webcam o mobilen så detta fixar lilla jag ska ni se :)
inget mer att säga ? då sätter vi punkt där för lilla jag ska sleepa, efter en rolig träning har jag dragit ut på krafterna så är himla trött nu asså :)
PUNKT SLUT;)

2010-08-23
15:20:19

one more reggae

tjenare :)

skolan gick okej, efter drog jag o emelie centrum där vi a bara va. kollade lite saker o sånt. sen drog jag hem, ska snart byta om, ska vara på IP klockan sex för det är träning klockan 7 men jag ska vara där tidigare :) eller jag vet inte, om jag hinner men jag får se! men vi hörs.


jag idag

2010-08-23
07:53:05

23 augusti

Godmorgon Folket!

 Hur ståre till ? själv är allt bra. fixade precis klart med, ska gå till bussen om ungefär tjugo minuter så det är lugnt. jag o emelie ska hälsa på nåra 97:or för dom börjar ju nio o jag o emelie börjar halv tio, men vi har ju ändå inget att göra så vi kan lika gärna åka till ..... skoolan*snyft* haha, nejmen har saknat kompisarna men ändå. slänger in en bild på mej o syrran medans ni väntar på att jag ska komma hem. ska ju följa emelie till centrum efter skolan, sen drar jag hem för jag ska ju på träääninng :D

haha

2010-08-22
21:25:15

sommarloveg slutar om 2 timmar o 75 minuter

ska sussa nu, ska ju upp skittidigt, är helt slutkörd efter matchen idag. vi hörs imorrn.
puss

2010-08-22
20:21:58

svar på frågestunden

hanna.
hur måru?:)
gillar du nån?
isf vem?
favorit sport?
GILLAR DU STUVSTA?! :D

svar :
Jag mår bra, hur mår du själv ? :)
nej tyväär.
-
vilken dum fråga :D FOTBOLL såklart! :)
haha gillar o gillar.. ÄLSKAR STUVSTA, och dom bästaste tjejerna :)


emme

ska du dansa våran dans på nästa gothia disco??? XDD<3 x____x

svar : SJÄLVKLART :D haha bäst jue!

anonym
ska du färga håret? i så fall mörkare eller ljusare? :))<3

svar : Japp det ska jag. tror det blir mörkare :)

anonym 
gillar du nån just nu? :)

Svar: nej :)



Inte så många frågor men TACK emelie och hanna för era frågor.<3
2010-08-22
20:15:07

frågestund avslutad

Tjabba :)
det blev ingen överraskning, men jag säger till när jag ska göra det. hinner inte ikväll så..  men sitter o chattar lite med emelie om imorgon, det är ju skola )= skit också!
men nu ska jag svara på frågorna.

2010-08-22
18:41:46

AJJ :)

hemma nu, vi hörs ska bara äta! kommer snart! x)

2010-08-21
23:29:01

hanna!:)

tack TRinnie :) ♥

2010-08-21
22:55:52

snabbt!

tjena!

snabb update hos mormor o morfar.. har nite gjort nåt speciellt idag, bara degat framför teven, överraskningen kanske kommer på tisdag för jag har inte tid att göra det imorgon för då har ju jag match, fast kanske kan göra det efter? aja, men vi hörs sen!!
puss

btw.. har fått några frågor på frågestunden, fråga mera tjejer/killar, den avslutas imorgon!

2010-08-20
19:15:54

kiss

har fått ganska många frågor faktiskt, så forstätt kommentera! nu drar jag., ha en underbar helg. ni kanske får en överraskning när jagh kommer hem, men bara KANSKE! Hanna o emme vet vad det är, du vet det där vi snackade om på msn :)

2010-08-20
15:09:36

frågestund!:)



vi kör på en frågestund medans jag är borta, jag svarar på frågorna på söndag.

2010-08-20
14:02:39

snark

tjenatjena :D


tror det här blir d sista inlägget för hela helgen, men who knows :d ska snart tagga till emelie o där ska vi göra våran ''secret'' och sen drar jag till brorsans fotbollsmatch och sen drar jag till mormor o morfar.
puss

2010-08-20
09:17:24

konstigt.


jeans
lila linne
blå baseballjacka

2010-08-20
08:33:42

morsning.

godmorning :;)

*gäsp* vad jag är trött! aja vaknade så tidigt jag aldrig skulle kunna göra så men nu är jag uppe, och ska möte emelie vid bussen om en timme så det börjar bli brottom, men vi hörs sen, om jag hinner lägger jag in dagens outfit:) btw.. åker till mormor och morfar över helgen, åker redan i eftermiddag o kommer hem på söndag. så vi hörs på söndag.
puss

jag o jessica i förggår♥

2010-08-19
22:25:30

yeah!


kommentarerna bara rullar på , har fått jättemkt och statistikten börjar gå uppåt. keep going :D

2010-08-19
21:43:38

graffiti nails

kom på en sak:D

idag när jag mamma o emelie satt i bilen så säger mamma helt plötsligt, att på hennes jobb hade dom börjat sälja något coolt nagellack som mamma tyckte va häftigt. jag ba okeej.. hon ba: aa du vet såna där graffitti nails. jag ba: JAAA köööp deet :D haha blev fett glad(a) tänkte bara att ni ville veta kanske =)

såntdär alltså :D
HISS eller DISS ? :)

2010-08-19
20:25:42

packaa nuuu! :)

i´m back on track lixom! :)

igår var jag på IP till klockan 20:00 tror jag, sen kom jejjas pappa o hämtade oss så drog vi hem till jessica, satt vi datan o sånt. sen somnade vi och vi vaknade kvart halv elva imorse. vi fixade oss sen så var vi tvungna att gå från farsta till högdalen för vi tänkte att vi kunde planka in på tunnelbanan, men självklart sitter den där tanten i luckan o stirrar på oss så det går inte, så vi springer till bussen och jag går på där bak istället (a) hehe. sen åkte vi till IP och vi va där från 1 till halv fem, för då började våran träning. och emelie kom o kollade, sen så när träningen var slut så säger jag:

Jag: hejdå emelie!
Emelie: Hej jossan!

jag ba: men hallå, hon ba: men jag har planerat med din mamma att jag ska överraska dej o komma på din träning och så skjutsade mamma hem emelie sen :D och då drog jag o mamma till donken. åh herregud vilken bildbomb ni kommer få sen, eller asså jag lägger in nåra bilder i taget, men jag lägger in alla bilder på facebook :D


imorgon ska jag vara med emelie, vi ska fixa en sak sen dra till centrum o fika (a) men vi hörs sen
puss

2010-08-19
20:19:18

im back



svar:

ja d har jag tänkt på , men so what ? det är lixom jag. aja, vet inte hur jag ska få svar på det menmen jag får väl helt enkelt gör olika miner då.
kram

2010-08-18
23:31:25

hörs imorgon!

ska sova nu. hörs imorgon efter träningen!


drivbild

2010-08-18
11:06:23

bloggpaus i två dagar! det klarar ni!

kommer inte blogga mer idag, och inte på torsdag heller, kommer inte heller nås på mobil idag eller på torsdag. vi hörs sen! på fredag !
puss

2010-08-18
00:33:15

gonatt

ska sova nu. vi hörs imorgon!

2010-08-17
22:05:33

Sarah Tjulander


nu är det så att jag tävlar i veckans blogg hos
SarahTjulander! 
en jättesöt tjej, klicka på länken ovan för att komma in o kunna tävla i hennes blogg!
 
hoppas jag vinner :D

2010-08-17
20:27:19

stockholm i mitt hjärta!



tänkte dra igång med en tävling!

ni gör såhär:

• kommentera i inlägget, vad ni heter, var ni kommer ifrån och hur gamla ni är.
•den som kommenterar inlägget först får en länkning i två dagar i varje inlägg.

ps. kommer inte godkänna kommentarerna förren iallfall 10 har kommenterat.. om det inte blir tio tar vi sju ! :)

2010-08-17
20:18:04

jessica cederström!<3


älskar dej sötnos! vi har det alltid bäst tillsammans!

2010-08-17
18:48:19

ska äta.!

tjenatjena :D

hemma från träningen, kul som *** men tråkigt med vädret. men jaja inget kan förstöra det! imorgon kanske jag ska träffa jessica =) hehe, men lägger in bilder sen som jag o hon tog.
puss

2010-08-17
13:42:49

everyday it´s a getting closer, going faster.....



( vi älskar fotboll!)
pappa skjutsar mej kvart över två, så kommer fram vid halv tre så jag o jejja kan vara där en och en halvtimme istället :D har med mej kameran som är sämst, men det kommer bilder iallafall om vi inte glömmer bort :) träningen slutar tjugo i sex så kommer hem fem i sex sen ska jag duscha o så.. men sen updaterar jag. men vi hörs sweetisar! :)

2010-08-17
11:32:40

morsningkorsning




godmorgon!

idag är det träning, jippie :D ska ju träffa jessica på IP klockan tre och jag måste skynda mej, för jag ska typ cykla idah eller nåt, ett år sen jag gjorde det. haha :) skulle träffat emelie lite innan men jag hinner inte, för jag ska käka frukost,komma till IP, städa rummet o byta om. men jag slängde in ett blogginlägg så snabbt jag kunde
puss

2010-08-16
22:48:59

gonatt

ska sussa nu. vi hörs imorgon!

2010-08-16
22:08:17

OVERDRIVE

kom nyss hem från träningen. det var asnajs(a)

vi körde intervallträning i början och sen körde vi nån annan jobbig sak och slutade med lite tvåmål :) imorgon ska man träffa emelie, så ska vi fixa en sak.. den där överraskningen, ska se ifall det funkar först.
men vi hörs imorgon !! :)
puss

2010-08-16
16:40:00

!

ska äta och sen träna. vi hörs sen!

2010-08-16
14:49:52

tränaaa :D

nu är man hemma :D det var riktigt skönt att bara få komma iväg.. pappa sa till mej att vi kunde åka ner till centrum o ta en fika och det gjorde vi. fast jag tog bara en fanta men ändå =) sen så fick jag med mej en vitkajal hem. sen kom mamma till centrum då hämtade vi ut mitt leg :) sen så gick jag o mamma och tog hål i örat på mej. (bild får ni) aja men lägger in bilder på allt jag fick idag :D


jeans


svart kofta


ser ni det lilla örhänget :D det är hålet jag tog idag :D

facelook :D


btw. hade kollat fel, har träning klockan sju ikväll (a)
2010-08-16
12:31:38

hejdå

drar ner till centrum med pappa. behöver komma bort från allt nu

2010-08-16
09:33:10

fboll<3

godmorgon allihopa!

måste skynda mej för jag o mamma ska dra snart. ska ner o äta frukost o fixa mej också gaah ont om tid men endå.
vi hörs när jag kommer hem om jag inte har dunderbrottom för jag har ju träning ikväll.
puss

2010-08-16
09:30:28

!


*pärlan och stenen* haha, det är vi d älskling! :)

2010-08-15
23:14:57

<3


vet inte om jag skulle klara mej utan dej bror! <3

2010-08-15
22:32:49

ouf!

nu säger jag godnatt för mej ! lägger in kvällens outfit och nattens outfit :D


Kvällens!


min nya tbane tröja.. fick på ung :D

godnatt!

2010-08-15
20:49:14

håll ut!

jag o emelie håller på med en sak som kommer in på youtube sen.. men det kan dröja ett tag. en hemlis tills det är klart :)

2010-08-15
18:38:02

i love the way u lie


( h o w   c u t e : D )

tjenatjena :d

sitter o chattar lite på msn. imorgon är det träning äntligen!!(y) har längtat sen i torsdags:D  men iallafall, vi ska käka pizza till middag o efter det ska vi käka kräftor, hahaha brukar man göra så ? :o haha aja men ska fixa lite designer nu på PS. men vi hörs.
puss

2010-08-15
16:20:04

hehe(a)

tjena :D

tänkte berätta om min dag nu :D

Imorse vaknade jag kvart över åtta, blöööh, haha trött var jag iallafall, så fixade jag mej och sånt, sen träffade jag emelie vid bussen och vet ni vad jag har märkt ? alltid när jag träffar kompisar alltså ALLTID så blir det nån pinsam tystnad, men när jag e med emelie då bara pratar vi på, haha :D asnajs faktiskt! iallafall så tog vi bussen in till stuvsta och så gick vi t IP. vi kom dit vid halv tolv och matchen började två, haha verkligen smartisar dära =) så vi dansade och hjulade och stod på händer, precis som är typiskt mej o emeile, ahha :P men sen kom simon och hans kompis så vi var lite med han, sen när matchen började så var vi med simon, hahhaha emelie o jag skämmer ut oss, daah :) nej jag drev men seriöst vi är inte riktigt kloka i huvudet, eller jo vi är smartast i stan men ändå. haha, när jag kom hem ligger en påse på köksbordet så kollar jag i den, och vet ni vad man hittar där, jo det här:


ljuslila baslinne


baseballjacka:D

tack så jättemycket, och imorgon ska jag o mamma till tumba o shoppa :d naajs(y) men nu ska jag gå ner o kolla bajenmatch, puss!

2010-08-15
08:51:36

emelie idaah :D

jag ska börja updatera bättre imorgon, har haft det ganska tufft med tider och sånt nu. men nu är ju ung över så aa.

idag så drar jag o emelie till ip! men typ efter ett tag måste jag hem igen för jag ska iväg till skhlm med mormor och morfar.

igår var det ju midnattsloppet, vi åkte in vid nio och kom hem halv ett, var helt slutkörd! pappa sprang på 1.01, min kusin sprang på 45 minuter, min yngsta farbror sprang på 39, min äldsta farbror sprang på 1.20 men han har en skada i knäet så han skulle ta det lugnt. men jag tycker det är bra tider, och nästa år ska jag o viktor också vara med i det här typ :P aja men nu har jag skrivit ett långt inlägg :D
puss


igår =)

2010-08-14
20:02:31

midnattsloppet

tjena!

skriver inte om dagen nu för jag ska skynda mej att byta om för pappa ska springa midnattsloppet så vi ska in till stan o kolla på han! men vi hörs sen.
puss

2010-08-14
18:28:57

lördag

tjenare :D

hemma nu. men updaterar när jag har blogglust.
puss
2010-08-14
08:40:38

godmorgon

är vaken nu. ska skicka iväg ett mess til Em och sen käka frukost

2010-08-14
00:22:45

me and em, em and´me

Jahapp.

Nattens sista inlägg tror jag det här blir.. imorgon vaknar jag 08:20 för att fixa mej, sen drar jag o emelie till ip, kollar lite, sen drar vi till the voice, fast vi kommer typ inte vara där sålänge, men ett tag iallafall :) aja men vi hörs.
puss


herregud säger jag bara. haha

2010-08-13
21:11:12

-.-

jag ger upp. jag orkar inte kämpa längre. </3

2010-08-13
20:20:16

bilder på mej och em

bilder på mej och emelie!




2010-08-13
18:59:28

the way the wa:D

Tjena folket!

I´m home now.. miss me yes u did :D skämta bara :d dagen har varit underbar med emelie! vi drog in och kom in vid halv elva, så gick vi och tog en tatuering och sen gick vi till någon som sminkade. så jag o emelie blev sminkae och usch det var verkligen inte fint för emelie fick KNALLROSA läppstift.. asså usch dom hade inte gjort det snyggt så jag o emelie sprang till max hamburgare och dog servetter och torkade bort. sen så träffade vi Eve o anna och så berättade vi att vi hade blivit sminkade jättefult lalala. och då står makeupartisterna bakom oss och lixom aa, det var ASpinigt och vi garvade så hela kungsan hördes typ. sen så gick vi runt lite. kolla killar. haha emelie =) sen tog vi fler tatueringar och sånt. sen drog vi hem. ska va med emelie imorgon igen :D vi drar typ till IP och sånt.. men väntar på att bananskalet ska logga in snart.. och visstja på resan dit så pratade emelie skithögt o alla kollade och började skratta :D hahahah så j*kla kul :D
hah men nu ska jag dra. emelie lägger in bilder snart så jag snor dom från henne då.
puss

2010-08-13
08:51:49

kött fifan

Morning Angels!

Fixade nyss klart mej, på fyrtiofem minuter. ska dra snart o lämna nean sen behöver jag ju inte stressa mej eftersom mamma var så snäll så hon kunde fixa linnéa imorse :D men jallafall.. lägger in en outfit nu och om ni känner igen mej så kom fram och säg hej eller nåt. aja men nu ska jag gå o shaka rumpa :D
puss


facelook ;P

outfit ;P
Gothiatröjan
Vita jeans med (många) hål i !

2010-08-12
22:40:31

oh ah shaka den för sean banan


nu säger jag godnatt för nu ska jag soova.. ska upp skiittidigt imorgon. ska upp klockan åtta för att lämna dagis på syrran vid nio, sen skyndar jag mej hem och fixar mej på tjugo minuter och sen så drar jag till stan så kankse inte hinner blogga förens imorgon kväll.. men ni får hare så syns vi sen.
puss

2010-08-12
21:01:36

så blir det!

jag o emelie drar till ung imorgon. jag går o möter henne kvart i tio och sen går vi till bussen.. inte springer EMELIE :) haha, sen möter vi upp heden,rasmus,isak,kevin och peter, så är vi där, sen ska emleie vara hemma vid sex för hon ska äta middag och då åker jag med henne. sen vet vi inte om jag sover hos henne och vi åker till the voice eller nåt.. men inget e bestämt!! :) men ska dra nu. och städa rummet o sånt.
puss

varför är vi så coola ? =)
2010-08-12
19:55:45

intervallträning ;P

har inte en sån jättestor blogglust nu men jaja. jag berättar kortfattat.
jag tog bussen till stuvsta och mötte upp hanna o emme vid coop. glada som alltid :) så handlade vi en munk,yoghurt och en fralla, sen gick vi till ip satt o snacka sen kom sofie alla vi snacka med varandra och sånt.. sen kom hela laget och då skulle vi börja med en intervall träning och guuud vad jobbigt det var. haha men det gick. sen körde vi lite tvåmål och sånt. och jag ville inte att träningen skulle sluta jag ville att den skulle hålla på över natten och allting för det var verkligen skiitkul!

imorogon så drar jag o emelie på UNG, kom fram om ni ser oss och säg hej eller nåt, vi bits inte. sen möter vi typ heden och några till dära.

på lördag VILL jag på the voice men jag måste bara hitta någon att gå med.. men jaja.

vi syns imorgon

2010-08-12
19:18:18

hemma nu!

hemma från träningen nu. ska duscha. hörs sen"!

2010-08-12
13:58:30

skaka ruumppaaa:d

drar till ip nu med hanna o emme.
puss

2010-08-12
12:19:57

princess

godmorgon.

har ni sovit gott ? det har ialafall jag. är skittrött, och jag vet inte vad jag ska göra idag. jo jag ska träna men det är typ 4 timmar kvar såå.. ingen aning. imorgon drar jag till UNG med emelie iallafall och sen på lördag drar jag på the voice. men vi får väl höras senare.
puss

2010-08-12
00:36:08

NYDESIGNAT:D

gjorde en sista-minuten design. nej jag skämta, det tog ett tag att göra den och hoppas du blev nöjd rosanna. det här blev resultatet:


om DU vill ha en design, kontakta mej på [email protected] eller min bloggmsn [email protected]

2010-08-11
22:22:48

två designer

sådära. har gjort 2 headers ikväll. lägger in dom nu :d och sedan ligger dom i mina kategorier: mina designers :) så check out. om ni vill ha design, kontakta [email protected] eller adda min ''bloggmsn'' [email protected]

Lindas:


Evelinas header:


2010-08-11
18:33:37

1.2.3

Tjaa=)

Äntligen hemma. och dan har varit fantastisk rent utsagt! mamma skjutsade hem mej till sara sen tog vi tåget från stuvsta till stan och sen gick vi runt.. efter ett tag mötte vi, nellie,ida,mathilda och elise så jag o sara var med dom resten av kvällen. sen drog vi hem och nu sitter jag hära :D måååsteee verkligen snacka med emelie det är ett måste! ska iafall gå nu.
puss

2010-08-11
13:15:02

social

nu sitter jag hemma med sara.. eller vi är hos sara och hon håller på att byta om ;P vi drar snart in till UNG och är där.. sen tar vi tåget hem klockan 18. sara är sjuk så vi ska ta det lite lugnt! men nu ska sara sätta in hårförläningen så jag hjälper henne lite.
puss

2010-08-11
12:39:58

UNG08 here we come

jag drar in till stan med sara nu. har saknat henne grymt! aja vi hörs när jag kommer hem! :O)

2010-08-11
10:50:20

badboys

godmorgon!

skulle egentligen dragit på ung men så blev det ju inte.. pissdag i dag alltså. aja.. får väl försöka dra in någon dag ändå.

2010-08-10
20:32:46

.

jag vet inte vem jag är längre. förrut var det den som skrattade, på både ut och insidan, nu är jag bara halv. skrattar på utsidan men tvärtom på insidan.

när jag kommer så hoppas jag att någon iallafall någon vill prata med mej, inte känna sej tvvungen att prata med mej. jag vet inte vilka som är mina äkta vänner, om ni var i min situation så skulle ni förstå. jag har nog aldrig kommit och varit pratglad med nån, jag är också en människa, jag har också känslor.. men det känns inte som om ni vet det! det jag försöker säga är att när man kommer så skulle jag bli jätteglad av att höra ett hej iallfall. det är några som säger det. men somsagt bakom datan är ni helt olika personer än i verkligeheten, var inte det. var er själva!

jag var bara tvungen att skriva av mej!

2010-08-10
18:37:15

warrior.

tjenare!

hemma från träningen, grymt kul. faktiskt bara det att jag inte direkt är en sån som folk vill prata med eller om man säger. ja alla har sina grupper .. så jag kör mitt eget race.

men iallafall så körde vi för det mesta tvåmål men i slutet var värst.. PLANKAN!!! haha min rygg är helt stel.

funderar på att dra på ung imorgon, men ingen kan gå med mej typ så får väl stanna hemma. jaja nu ska jag sluta vara så negativ. men nu ska jag duscha för andra gången idag.
puss


det var bättre då.

2010-08-10
14:47:06

outfit


snart drar jag. vi hörs när jag kommer hem !

2010-08-10
14:15:25

npw that´s raining more than evvah:)

tack sofie!

jag hade tydligen träning och om inte sofie hade sagt det hade jag inte kunnat gå. men nu kan jag det :D så bussen går kvart över 3 så måste gå fem över och så.. men nu ska jag byta om, bussen går om en timma!:)

2010-08-10
14:04:09

how much u payed :D

tjoo!

fixade nyss klart mej, gjorde en ''så-stylar-jag-mitt-hår-video'' men vet inte om jag vill lägga in den. jajamen jag testade sminka mej med nya saker och det blev faktiskt bättre. menmen lägger in nåra bilder jag tog nyss.!




bjuder på alla bilder. USCH FY O BLÄ!!

2010-08-10
13:00:53

cause this is gröönan :D

såg nyss att dom kommer göra en ny åkattraktion på grönan :o den heter twister och är bygd av trä. kommer ligga bakom blå tåget.


filmen.. kolla hela för det kommeren dell där man ''åker med'' i bergodalbanan!
2010-08-10
12:58:24

wakawaka

har precis duschat klart=)

igår kväll när jag inte kunde somna så tänkte jag skriva en ny låt.. och det kommer bli en remix av hallelujah. vet inte om jag kommer lägga in den på youtube. men jaja kanske ska fråga Em ifall hon vill spela in den med mej :o

2010-08-10
10:27:12

pangpang brudarna:D


''ni behöver inte säga att vi är coola. det vet vi redan''
(a)

2010-08-10
10:24:06

when u wanna come over

Morsning:D

Vaknade vid åtta. syrran vaknade då och eftersom inte vi hade träffat varandra på en vecka så blev hon jätteglad av att se mej . för när jag kom hem igår så var inte hon vaken det var därför. iallafall, har lämnat henne på dagis nu och ingen är hemma vilket är sköönt! musik på hög volym och såntdära så yeah!=) men tänkte bara skriva att jag lever lalala så hörs vi sen. ska duscha och sånt.
puss

2010-08-10
02:08:02

lalallaalalal

Tjaa.


jag är vaken vilket jag är fövånad av men jaja.. sitter och chattar med Elin Öhberg! funhouse lixom:D visstja ska fixa massa ny musik till min spotifylista sen imorgon gör jag en sminkvideo till er om jag orkar.. om det är sol ute kommer jag inte göra det för då kommer jag vara ute o sola(A) hehe.. har btw redan fyra besökare. d e najs(y) har skitatråkigt o hela familjen sover. brorsan sover hos en kompis, och imorgon blire tråkigt eftersom jag inte ska t ung och alla ska ju typ dit så ingen är ju hemma som jag kan vara med så .. tråk! men jaja, kanske går ut o springer eller nåt imorgon, det vore riktigt skönt! men aja ska försöka sova nu.
puss


*kärlek*

2010-08-10
02:01:53

-

don´t hate the players. hate the game

2010-08-10
00:13:33

känner ni igen er i texten?

Vill bara skriva av mej lite..

vad är en bästavän ? jo en vän som finns där i ALLA lägen, som inte trycker på ''upptaget'' när hon är med någon annan, som man kan lita på, som är snäll och hjälpsam.
jag har EN sån vän och det är Vanessa. en helt underbar tjej som vet ALLT om mej och jag berättar allt för henne. men det är svårt att prata med henne när hon är i göteborg men vi kommer och är lika tajta som vi brukar vara. som på sexårs och ettan och tvåan och trean och fyran och femman och sexan. alla sekunder,minuter,timmar,dagar,år vill jag uppleva igen. nu är det svårt att prata ut och visa sina känslor med nån som bor 6 timmar ifrån, och mina föräldrar sa att nu när vanessa flyttar så kanske jag ska leta efter någon som jag kan vara med så jag inte blir utanför och det har jag gjort. jag har hittat några underbara personer men en av dom hon heter Emelie Svarvén. ni vet hon som jag skrivit för det mesta om i bloggen, hon som jag skrattat med så mkt, ni vet alla bilder som vi tagit och alla killar och sånt snack. vi brukar snacka om allt, och jag kan känna mej trygg i henne. mina föräldrar har ju gett en antydan på att dom gillar henne och det värsta som finns är föräldrar som inte gillar ens vänner. iallafall.. jag och emelie kom nära varandra i sjuan och vi har snart känt varandra i ett år.
första dagen vi träffades: 23 augusti 2009. årets lyckligaste dag för mej. hon har varit där för mej, funnits där i ALLA lägen, en som inte trycker på ''upptaget'' när hon är med nån. jag kan lita på henne och hon är snäll o hjälpsam. vad mer kan man begära ? hon har varit som en ängel för mej och det känns som jag bara gett henne massa skit för det ! men nu .. nu kommer den nya jossan, hon som ska vara glad hela tiden. från och med nu!

! This Is Me!

2010-08-09
22:38:15

bilder

lägger in bilderna från smålandsresan idag!!=)
Ditresan:

bjuder!

haha jag o brorsan skulle göra miner men jag råkade bara fota mej :P

yeah..

var faktiskt uttråkad!

minneslunden.

Frös en dag när vi satt ute så satte på farfars tröja på benen.

sant or not ?


farmor och farfar ville på auktion men när vi kom dit hade det slutat så när farmor och farfar gick o kollade runt så ''vaktade'' jag o brorsan bilen så han fick vara ''modell'' hahha =)

igen=)

brotorp=) farfars kusin bor i det närmaste röda huset =)

somnade hos dom och undrar vem som tog bilden..;P

En liten backe upp från dom stod några hästar som vi gick upp och kollade på.

ville inte vara med på bild när man var sjuk..

på väg hem *trött* och bjuuder!!


2010-08-09
20:57:59

Äntligen hemma!!

ÄNTLIGEN HEMMA!

Tråkigt nog var det inte så roligt på landet, vet ni varför ? jo för jag var sjuk heeela veckan. vi var ju där i en vecka och tre första dagarna hade brorsan fått ögoninflammation och då hade även jag halsfluss, resten av dagarna hade jag BÅDE halsfluss och ögoninflammation, och nu har mamma också ögoninflammation, men nu är jag äntligen hemma och bilder kommer sen.

när jag kom hem så drog jag o mamma ner till vårdcentralen för att se ifall mamma verkligen hade ögoninflammation, och helt plötsligt vid shellmacken i huddinge centrum så står det massor av polisbilar och ambulanser så mamma ringer pappa och frågar ifall han kan sätta på radion hemma och höra vad som hade hänt och aa när jag o mamma kom hem så hade det vart ett knivbråk och det flög en polishelikopter över oss och en polisbil stod i våran korsning nedanför oss så lite rädd är man väl. men iallafall så är det skönt att vara hemma och lite updatering har ni ju fått, men bara av mathilda *förvånad* nejmen rosanna kankse hade annat för sej eller så , men jaja. nu ska jag iallafall sitta och kolla på teve lite som man nästan inte gjort på landet eftersom jag bara legat o sovit och vart ute o bilat lite med farmor farfar och brorsan!
puss

2010-08-05
12:43:46

förlåt

förlåt för att jag inte har skrivit något med jag har fullt upp jag har igentligen inte tid nu heller
jag kanske inte skriver nått mer eller så kanske jag skriver ikväll

hej då

// mathilda :)
2010-08-03
15:41:47

the city

Halloj

Nu sitter jag och kollar på the city det är spännande :P
jag kanske skriver ngt i kväll men vi får se


haha thumps up ;D
Men gud vilken hemsk bild aja ;P

ni får en bild på jossan istället för hon är mycket sötare




// mathilda :)

2010-08-03
10:44:19

God morgon världen

Som sagt nu har jossan verkligen åkt till Landet hehe. Men iaf jag vaknade runt halv elva så jag är lite trött men hallå det är ju tisdag!  Just nu kollar jag på Doctors
jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så...

skriver senare
// mathilda :)

ps. hoppas du har det bra jossan <3

2010-08-02
16:16:55

nu drar jag tydligen

jaha.. nu blev det ändrat igen. jag ska till landet idag för dom fixade en annan bil, så nu måste jag skynda för dom kommer om ett litet tag. vi hörs sen nästa vecka. och somsagt mathilda och rosanna gästbloggar, så bloggen kommer ju inte bli tråkig direkt ;P men vi hörs sen.

2010-08-02
15:12:22

yeeahyeaaah

shit, vad kallt det är. ska försöka gå ut på en joggingrunda eftersom det är skönast när det är kallt ute, då är det bara att svalka sej. hehe, guud det verkligen spöregnar ute, och jag har kameran där nere men kan ta en webbild.
men nu ska jag gå ut o springa. PÖSS=)

2010-08-02
14:08:34

inge landet.


( b i l d  f r å n  h ö s t e n  2 0 0 9 )

Det blev inge landet idag. det var knas med bilen. men då kan jag ju blogga mer åt er så det är ju bra! Vad ska man göra idag då. joo mamma håller på o bakar bullar, och snart ska man väl äta lite pannkakor :D vill träffa nån men typ ingen är hemma. aja ska höra ifall någon vill träffas!

 

2010-08-02
14:07:57

Mathilda här

Nu är jag (mathilda) och härjar i jossans blogg, som ni alla vet så är hon på landet så jag tänkte vara lite snäll och gästblogga åt henne.
Jag kommer dock bara blogga tills på torsdag för jag åker till England på fredag morgon men Rosanna tror jag hon hette skulle blogga från fredag till söndag så det kommer bli mycket skrivet.
Jag ska försöka skriva så mycket som möjligt men vi får se.

skriver senare

// mathilda :)

2010-08-02
12:40:19

i see my name in shining lights



nu drar jag till landet. men ni får ha det så bra.

Mathilda och Rosanna kommer ju också gästblogga. antingen idag ellr imorgon så håll utkik.
puss

Dagens outfit:

niketröja
Linne
Jeanstights

2010-08-02
10:55:49

paparazzi

Godmorgon Babes!

Sitter o chattar med gustaf. haha det var längesen det, kommer prata med han i skolan om det. haha asså seriöst han är inte riktigt frisk i huvudet. jaja, idag kanske det blir av till landet, kanske inte.. vädret är ju inte direkt på topp och jag har ont i min hals. varför ska man vakna så tidigt för?:( jaja, ska hoppa in i en dusch nu o fixa mej. om jag inte åker idag vill jag träffa people innan jag drar, det är ett MÅSTE! måste prata med emelie om min dröm inatt, det är helt sjukt, + att det är sant.. men vi hörs sen bebisar.
puss

2010-08-02
00:41:17

gonatt inlägg!

som ett godnattinlägg på¨allting lägger jag in lite nytagna bilder..


i <3 my new keps =)



nu när jag åker bort har jag bestämt mej för att bli BRUN asså riktigt brun, så ska inte ligga inne varje dag, utan vara ute varje dag, spela fotboll och såntdära. kommer bli riktigt najs(y) haha, pallar inte ha nåt smink där heller.. eller jo nån dag men ska faktiskt vara lite snäll mot my ansikte också!!=)

puss o kram

2010-08-02
00:17:55

långt inlägg.

Jahapp.. då sitter man här igen.

Farmor och farfar som jag ska till landet med hade det strul med bilen så vi vet inte om vi kommer iväg imorgon, men vi ska försöka men jag bloggar fram tills vi åker, om vi inte åker superduper tidigt, men det gör vi nog inte. men om om =) kommer sakna alla hemma:( särskilt mina guys and girls! inte kul att vara ifrån dom! HAHA hittar inte min kamera vänta den kanske ligger i brorsans rum *går o kollar* och där låg den :D ni kommer få mycket bilder från när jag är på landet..men jag kan inte lova nåt eftersom jag kommer dit, softar, tränar, solar och badar. men ska försöka !

Ska försöka slänga in ett inlägg på hur jag fixar mitt hår. det var en jättegammal frågestund där det var någon som frågade det.. men jag har inte fint hår så det var en konstig fråga ? men aja ska försöka endå. om jag inte glömmer bort.
men ni får sova gott och drömma söta drömmar om mej!
jag kommer göra det. jag somnar med ett leende och vaknar med ett leende=)



btw.. min statistik har höjts sjukt mycket idag!! riktigt bra(y) keep reading!

2010-08-01
22:35:17

the thing u said..

Jag TROR att detta blir kvällens sista inlägg. kanske blir något nattinlägg så småningom, men who knows?

om ni bläddrar ner på bloggen har jag fortfarande veckans blogg tävlingen, anmäl er snälla. det är nåra som redan gjort det så missa inte chansen.. tänk på att ni kommer bli länkade i varje inlägg! så en kommentar om att ni vill vara med kan ni väl iallafall göra ? :)


bjuder!

2010-08-01
19:42:11

åker till landet imorgon§

Tjenare Sweethearts!

Imorgon drar man till landet.. vet inte om jag tar med mej datan eller inte, men jag tror inte det. men jag ska försöka hitta nåra som kan gästblogga på tisdag blire=) Okej har hittat två stycken. Rosanna och Mathilda . tack sötnosar, så ni får lite underhållning när jag är borta iallafall.. skitbra, mathilda bloggar från imorgon till på torsdag och rosanna från fredag till söndag =) menmen nu ska man tagga härifrån.
puss

2010-08-01
17:57:25

say u want the same thing to

NU kan jag äntligen fixa design! har nya photoshop nu så det är bara att höra av er på min bloggmail :  [email protected] så aa.. ni kan adda mej på den msn också . men nu ska jag gå. hare!

2010-08-01
15:59:41

tiden går fort!

vill skriva av mej lite..

Det är NU jag måste bestämma vad jag vill jobba med, men det jobbiga är att jag inte har någon aning vad som passar mej eller så! jag o emelie har planerat lite vart vi vill praoa men jag vet inte om det kommer bli mitt framtida jobb. jag måste hitta ett jobb som kommer passa mej inte sóm nån annan vill att jag ska välja. Butiksbiträde,Frisör,Foto,Design ? vad vet jag.. alla verkar roliga, antingen följer jag mammas spår som butiksbiträde, eller farmors jobb som frisör, eller bara det att jag ääälskar att fota och att designa saker. har ni något tips om olika linjer man kan gå i ?

2010-08-01
14:52:54

mästerkockarna.. naat!=)



coolingar(H)

2010-08-01
14:39:24

my legs are sealed.. hahahahhaahah =)

Tjena Människorna =)

Kom nyss hem från Emelie. Det började med att jag gick o mötte henne, sen satt vi o snacka vid busshållplatsen, så tog vi bussen till IP och så kom vi dit, men inga va där. försökte få dit folk men alla skulle till KB typ.. *trååk* så vi drog hem till emelie där emelie förvandlades till kock och började laga makaroner med kötbullar.. bara det att när vi började äta så var köttbullarna kalla och makaronerna också.. haha smart emelie! nu kom jagh hem och på vägen hem så blev jag stucken av en geting.. haha så Unlucky! men nu ska jag passa syrran medans mamma är med Anna Karin.. aja puss!

2010-08-01
10:31:49

Ip idag kanske.

Godmorgon Sunshines!

Vaknade vid halv tio, och blev klar prick nu. snart kommer mammas kusin hit som heter Faira, hon kommer från amerika så ska träffa henne en snabbis, sen drar jag till trollungen min =) vi kanske drar till ip sen. i hope!!=) nu ska jag säga hej till Faira.
puss

Dagens Outfit:


Jeanstights
Svart linne
Canadan..


sImple Outfit

2010-08-01
09:57:46

Tävling!

Jag vill vara med och tävla hos MILLA HOMAN ! grymt bra blogg med massor av tävlingar,Tips och sitt liv. en blogg som är RIKTIGT bra och värd att läsa!

Jag skulle vilja ha ett clip on set för nu efter jag klippt mej så vill jag ha långt hår också =) detta clip on är 50 centimeter långt.
clip-on-set-mix-nr-61327
Det är den jag vill vinna alltså mix nr. 613/27
(klicka på bilden för att komma till pigtail's hemsida!)