2010-09-30
20:53:22

sleep time for me !

Tjaa Alla ! :)

Sitter och chattar lite med folk medans jag kollar mtv *käärlek* vet inte om jag kommer gå till skolan imorgon, men vi får se. aja vi hörs senare, ska soova !!
2010-09-30
19:34:06

haha älskar dej !

Det finns en tjej som hjälpt mej med allt i livet. vi lärde känna varandra i sexårs och sen så blev vi tajta, vi har varit bästisar i vad är det nu 9 år, fattar du 9 ÅR, helt sjuk! § du vet att du alltid kommer finnas i mitt hjärta, en gång bästavän alltid bästavän ! Kommer du ihåg, sju sorters kockar, hahaha guud när vi lekte mtlagningsprogram haha.. men gud så sjukt många minnen med dig. har varit så sjukt ledsen över att du flyttade, saknar dej verkligen gumman. jag kommre upp och hälsar på dig någon dag.
Jag LOVAR  !<3

Vanessa Holgersson<3Josefin Johansson
Hand i hand livet ut !

haha, det var den kvällen du slog sönder din locktång. hahaha garvar ihjäl mej !
2010-09-30
18:45:51

Hihi ! :)

brorsan hade inte brutit fingret som tur va ! :')



gokväll allesammans.
hur mår alla ? bra hoppas jag, själv mår jag tumme ner. låg och sov från fem till nu typ. orkar inte äta har bara ätit en pannkaka och en glass , nu ligger jag i soffan och ska snart sova igen så får vi se hur jag mår imorgon !

Vet itne om jag kommer ha tid för bloggen så mkt, ska försöka göra så mkt jag kan för att blogga men nu när man har mycket plugg och sånt så blir det väldigt svårt faktiskt ! funderar på om jag inte drar till skolan imorgon att ändå hämta böckerna så jag kan plugga här hemma så det inte blir för mkt jag missar !

På lördag så har damerna division 1 match, då ska vi i stuvsta iff96 stå i entrén och några andra i laget ska stå och steka hamburgare, haha har valt att stå i entrén, kom dit vettja ! klockan 13:00 börjar matchen, om ni vill komma dit gratis så måste ni ha en stuvsta matchtröja eller en stuvsta träningsoverall , men det är ingen idé om ni spelar i stuvsta. annars kostar det 20 eller 40 kronor ! hoppas jag hinner bli frisk sen dess. sen stannar jag nog kvar där hela dagen för sen på kvällen har andra stuvstalaget match så då ska jag kolla om jag kan (a)

på söndag så ska jag själv spela fotbollsmatch mot segeltorp, ett grymt lag som består för det mesta av min paralell klasskamrater :P så aa det ska bli najs att möta dom även om jag är skadad.

När vi ändå talar om min skada så ska mamma beställa en tid hos en sjukgymnast som jag ska åka o kolla, höger och vänste knä och höger fot gör så grymt ont så det ska jag kolla ! men nu har jag skrivit ett långt inlägg så vi hörs sen !

2010-09-30
16:24:45

haha stackaren!


Haha. min förra gymnastiklärare ringde mig nyss och undrade ifall jag ville vara vikarie för henne typ. hahah ! sjävlvklart sa jag ja :P

neej drev med er.. men min gamla gymnastiklärare som jag hade i fyran eller nåt ringde och ba: är din mamma hemma, jag ba: nej tyväär, hon ba : okej för din bror har typ brutit fingret eller nåt.

haha så hon ringde mamma och sen ringer mamma mej och säger att dom ska åka in till akuten och allting, stackars viktor, han får väl inte spela fotboll på ett tag nu :/
2010-09-30
15:19:28

fem saker du inte visste om mej !

2010-09-30
14:46:36

im who i am !


Varför, varför ?

när man mår som bäst, alla älskar en alla är allmänt glada, så ska man bli nertryckt.. eller det där var överdrivet men ni fattar, att min blir ledsen igen pga en person, jag tänker mej inte låtas sänkas av den personen, jag tänker leva mitt liv. ingen behöver gilla mej men alla behöver inte hata mej heller, tur att man har vänner man kan prata med då som jag gör nu, vad skulle jag göra utan alla er ? ni lyssnar och ni förstår. ni pratar ut med mej och aa ni får mig att må bra. bara för att jag är den jag är så ska jag vara det också.
så håll mej hårt eller släpp mej helt för här kommer en sunshine ! =)
2010-09-30
14:00:22

sadface.. care i


Svar: jag köpte linnet i somras på H&M divided, om du har tur
 kanske det finns kvar  !=)



Hej Alla!

jag har egentligen inte slutat men jag mådde så pass dåligt så jag fick gå hem. sadface !  tänkte bara updatera, sen lägga mej och sova för jag orkar inte vara vaken, haah ! Ehm, jag kollar lite på teve, kom inte ihåg vad progrqmmet heter men är helt inne i det men det är reklam så ska försöka updatera tills reklamen är slut :D najs huh ? =) hur har eran dag varit ? bra förmodligen eftersom ni läser min blogg, neej skämta. älskar dom som läser min blogg ! kul att ni gör det. något tips på någon sida som gör så att man får fler besökare ? :) kommentera då ! Men snart kommer mamma hem så ska väl ta och leava er men innan det slänger jag in en bild.
puss

sadafce att jag är sjuk!
2010-09-29
20:26:42

fucku

Tjenare Alla !

Sitter o kollar på super... någonting.. haha  kommer inte ihåg vad det hette, snackar med lite folk på msn och såntdära :D ska snart fixa rummet, sätta mej o plugga och sen måla naglarna, låter inte det najs ? jo så gör vi.
ska dra nu vi hörs
2010-09-29
18:41:13

specialagent ! :)

Tjaa Alla !

Dagen har varit riktigt najs ! drog hem till filip med emeilie och cappe.. satt vi datan medans emelie casper och filip höll på o  bråka eller nåt. aa fatta inte ;p jaja snart ska man plugga och sen ska man äta ! eller jag menar tvärtsom ! haha vi hörs !

2010-09-29
16:09:41

hampe:D

Hej alla !

Sitter hemma hos filip nu med emelie och cnasperg! :) När jag skrev det här tycker dom att jag är dumma i huvet. men vem bryr sig lixom. jag är den jag är ! :) Emelie sitter o styrketränar, casper står med en kudde och slår emelie och filip ligger i sin vattensäng och spelar doodle jump. hahhaha vet ni vad jag kom på ? :o om man sminkar filip så skulle han se exakt ut som sebastian krantz.. asså exakt faktiskt. Emelie är fett irre på mig nu så ska vl ta och avsluta det här inlägget med en puss. !
filips gulliga hund ! :)
2010-09-29
07:03:48

godmorgon


 h e j   v i   ä r  s ö t a

Godmorgon Allihop !
 
Ska dra om en kvart till bussen och möta emelie och jag blev precis klar så det blev ju perfekt ! Idag ska man bara va hemma och ta det lugnt. det behöver jag verkligen, ska plugga lite och sånt också så det blir ju perfa ! Men aa, som ni ser har jag inget att skriva om så ska väl ta och sluta ögonen lite och vakna om en kvart igen då (a)
puss

2010-09-28
16:30:17

Du var mitt allt!



Hola Amigos !

Sitter här i min säng och håller på att somna. jag lovar jag gör det snart. mamma ska beställa tid hos en sjukgymnast men då måste man ha läkarintyg först så det ska jag fixa, sen ska hon besälla tid för en annan sak också (a) håller på med en ny design också, men jag har inte photoshop på den här lilla datan utan jag har på min brorsas data så gör den när han drar på träning ikv ! funderar på att ha nån annorlunda färg eftersom det är höst, då blir d mörkt och kallt så funderar på någon mörk färg men jag vet faktiskt inte ! Vet ni vad jag funderar på att göra ? klippa håret kort, asså typ 4 eller fem centimeter och sen färga håret ljusbrunt! skulle inte det se najs ut? :o funderar faktiskt på att göra det så ska ta o snacka med mamma.

nejmen nu blev det ett längre inlägg än vad jag brukar göra så ska ta och lägga mig o sova kanske. aja
puss


Du var mitt allt.

2010-09-28
15:12:34

i will explain but it´s to hard.

hej alla som läser min blogg vilket inte är så många.

Jag är så sjukt trött, min ben är spagetti och jag mår inge bra.. roligt va ? iallafall, jag sprang eller sprang och sprang, jag gick med michan och emelie, och vi hann bara med 4 kontroller på 2 timmar.. hahah kuligt! efter vi hade slutat drog vi till källbrinksskolan och träffade nåra där. sen så drog jag o emelie hem och nu sitter jag här o fryser. men hörni jag har lovat er en bild och en bild får det bli (a)

Orienteringsoutift ! :)

2010-09-28
09:46:12

im gonna stand with you on the mountain

lägger in morgonens outfit medans jag fixar mej.. slänger in en bild innan jag går också men den kanske kommer in när jag kommer hem (a)

canadabyxor
Linne.
2010-09-28
09:26:49

morning

Godmorgon Allihopa!

Idag har man sovmorgon för vi börjar 11:30 najs ? :) så sitter i köket, dricker en varm kopp oboy och bara chillar, men eftersom jag måste orientera idah eftersom jag missade den i sjuan så måste jag ta det väldigt lugnt för jag håller på att bli sjuk så ska snart ta febertermomtern och se vad jag har i feber, sen så ska jag ta en ipren, någon där ute som bryr sej ? :p Menmen nu ska jag börja byta om.
puss

det kommer nyare bilder !

2010-09-27
21:55:19

försöker att kontrollera min smärta.

Tjenare!

Förlåt för dålig pdate men det får bli så nu när man har träningar och mycket plugg ! iallafall så vanlig skoldag, sen träning , det var riktigt najs.. emelie hedman, hon håller på att smitta mej, haha guud har ont överallt så ska ta en alvedon nu och sedan lägga mej o sova !
puss

2010-09-26
22:39:51

funderar?

inte bra updatering idah asså.. inte bra över huvudtaget.. funderar på att lägga ner bloggen. vi får se hur jag gör !

2010-09-26
16:37:27

come tomorrow

Hemma nu !

vi vann matchen med 5-0 och är därför vidare i slutspel ! wiie, fan va glad man blev då !
grymt bra spel tjejer, fortsätt såhär och vi kommer upp i division ett. btw 15 mål och 0 insläppta på två matcher, DET E GRYMT!

2010-09-26
12:23:44

save tonight


har satt på mej matchkläder nu och ska snart sätta upp håret.. senare ikv kanske det blir ip med nåra.. najs huh ? vi hörs !

2010-09-26
11:17:53

trött.se

Godmorgon alla!

Vaknade för ett tag sen och ska börja göra mej iordning nu för ska på match klockan ett. puss

2010-09-26
11:17:07

soo busted

vet inte hur jag ska göra längre ? allt blir ju bara fel, det är inte d som är meningen!

2010-09-25
22:25:37

skriver av mej

Asså jag blir trött på allt och alla ajust nu. om någon skulle säga något till mej så är jg så sjukt dryg och det är inte mitt problem, eller jo det är d men jag kan inte hantera det. känns som om jag inte kommer orka mer snart bara lägga mig ner på golvet och typ dö? nejmen asså vill att allt ska bli bra, jag vet inte om det här kommer hålla längre, jag vet faktiskt inte om jag kan lita på dig, är du redo för det? varför just jag? varför just vi ? varför just nu ?
2010-09-25
21:18:14

big black thing

Tjena alla !

håller på att fixa med en ny design.. men det går ju inte som smort, updaterar er sen!
2010-09-25
19:34:49

kamera ? :)

Tjeenare!

Sitter nu med mamma i soffan, käkar godis, kollar teve och messar, låter inte det najs (a) men ska kolla lite saker nu på olika sidor som jag vill köpa. vi hörs !

2010-09-25
17:38:44

Ded rose



saknar!
Förlåtförlåtförlåt!

Förlåt ennu en gång för dålig update.
Dagen:
Först spelade jag match, det gick väldigt bra!! vi vann med 10-0 och jag gjorde ett mål :D första gången man spelar ute på länge! sen dorg jag hem, duschade,fönade håret och sminka mej på en kvart, inte illa huh ? sen drog jag till emelie, så märkte jag att hon inte stod vi mötplatsen så jag ringde henne och ba:
J: vart är du ? :D:D
E: Hemma ?
J: Men va? vi ska ju mötas nu ? :P
E: Shiiit, vänta börja gå hem till mej
J: Okej.

Sen när jag kom till emelie så stod jag nere i hallen och hon var där uppe för att hämta saker, helt plötsligt hör man en duns och sen ba: AAAJJJ vänta så hör man att hon springer igen och så kommer en duns igen.. hahahaa så sjuukt kul!! :) hon typ åkte med sin lillebrorsas låtsasbil, haha fråga inte :) men aja, sen drog vi till centrum va där ett tag och sen drog jag hem och nu är jag hemma, imorgon jag har match igen så det gäller att lägga sig i tid.
2010-09-25
10:28:50

time

drar på match nu vi hlrs sen !
2010-09-24
20:42:30

idol 2010


Vet ni vad jag ska göra ? :)

Jag ska försöka göra bloggen mycket intressantare, så vad ska jag skriva om , kom med förslag!:) ska även fixa en egen design också ! men nu ska jag kolla på idol så vi hörs sen!
2010-09-24
18:52:17

(h)

Tjena alla coolingar!

Kom hem för ett tag sen, var ju på ip med heden och götz, sen som martin och isak också, och sen kom hanna,sofie,rosanna och rebecka så va med dom ett tag, sen dorg tjejerna så va med killarna. japp och nu är man hemma, ska snart luta mej tillbaka i soffan och tjocka mej med godis, låter inte det najs .

hej jag är cool

2010-09-24
16:08:49

chille

nu drar jag, slänger in en outfit!

2010-09-24
15:52:41

drar nu ! :)

Tjena alla !
Hemma nu, ska dra om en halvtimme till IP . träffar lite folk och sånt!
vi hörs sen!

2010-09-23
22:33:03

längtar tills imorgon!



tjena!:)

Tänkte börja med att skriva hur det blir med morgondagen!

Jag drar till skolan, sen när jag kommer hem, lämnar jag väskan och fixar mej o sånt, sen drar jag till IP träffar grabbsen och spenderar min kväll där förhoppningsvis ! kommer bli asnajs(y) sen på lördagen har jag match som jag inte ens visste att jag hade :o sen blir det förmodligen att vara med emelie om inte vi hinner göra något innan matchen !

Nu tänkte jag sätta mej i min säng, måla naglarna så jag inte biter på dom, och sen packa väskan. eller vi switchar, packar väskan först och målar naglarna sen! låter bra ? japp så gör vi. vi hörs sen sweeties!

2010-09-23
19:27:00

love me hate me!

Tjena alla!

Kom hem från träningen för ungefär en timme sen (A) tränade lite skott för att jag ska bli mer skottsäker när jag ska skjuta insparkar. shit vad jag garvade idah med victoria asså ni skulle sätt oss, typ asså eh aa.. haahah ! :) men aja bjussar på en bild så hörs vi sen !

facelook idah rå ! :)

2010-09-23
15:48:53

veckans blogg

nu är jag med i sarahs veckans blogg tävling!

alla som röstar får en länkning, så börja rösta.
här är länken till tävlingen!
2010-09-23
07:16:17

outfit

Godmorgon alla !

Vaknade halv sju, har inte ens ätit frkost men har plattat håret. inte sminkat mej eller någonting och jag ska dra om typ 25 minuter så vi hörs !

2010-09-22
22:37:21

du får mej känna såhäär

Usch vad jag är trött ! ska ta och sova nu tror jag !

Ska ta o lägga mej o messa lite tror jag. vi hörs imorgon
2010-09-22
22:02:49

kvällens mysoutfit


ehm, grått linne och mjukisar, najs men enkelt ! :) o ni undrar min arm, ena höll jag i håret och andra höll jag på min bokhylla. bara dom som bryr sej, typ ingen.se

2010-09-22
21:59:40

här kommer pippi långstrmp, lalalalllala

Tjaa!:)

Sitter o sjunger här kommer pippi långstrum som min syrra har bönat o bett om att jag ska göra innan hon somnar, nejmen nu orkade jag inte så hon tog över. haha söt.se.  tog en sjuukt fin bild på henne med min mobilkamera som är sämst ! ska ju fixa en ny snart hoppas jag ! men vi hörs sen!

haha okej.. den var väl såådäär.. typ :p hon ler ja, ehm haha njut av det bara !:)

2010-09-22
20:05:20

för jag klarar inte av det

Tjaa ! :)

sitter o lyssnar på en grym låt ! :) tänkte bara uppdatera lite snabb. pdaterar innan jag somnar ! :)

2010-09-22
16:57:20

just leave it


Hej Alla ! :)

Äntligen hemma nu ! eller äntligen och äntligen men var så törstig. haha men iallafall, dorg till tandläkaren, inga hål! duktig flicka, haha men sen så drog jag till kvarnbergsplan, väntade på emelie, emelie kom vi drog till huddinge c, gick t donken(vårat andrahem) :) och sen så aa gick vi runt, drog till kvarnbergsplan igen, emelie bjöd på glass :D så drog vi till centrum igen, köpte en sak som jag ska visa er snart och sånt. Men det var min dag typ . vi hörs sen !
puss

2010-09-22
11:25:48

skolblogg

sitter i skolan nu. men måste logga ut puss
2010-09-22
07:17:31

my legs are seealed :P

jagdrar nu! slänger in en outfit !

2010-09-22
06:46:29

Fruuukoost !

Godmorgon Alla ! :)

Vaknade halv och har hunnit klä på mej och käkat frukost. eller nej jag vaknade tjugo över men sak samma. Idag ska man till tandis vilket jag inte gillar  och har aldrig gjort det heller ! :) men det är bara undersökning nu och sådär. Efter så träffar jag emelie i centrum, så drar vi och käkar sen så träffar vi filip och är med han ett tag. sen måste jag hem och plugga plugga plugga :/ lite tråkigt sådära men det fixar sig ju alltid ! ;)

2010-09-21
20:53:22

dina ögons forna glans

adda facebook :) @Jossan Plutten Johansson
2010-09-21
20:44:47

du snurrar min värld!

Jahaa vad gör folket ? :)
själv sitter jag o pluggar, ska göra en engelskauppsats på 150 ord, ganska enkelt egentligen, har gjort 121 ord och lite mer så är snart klar :D sen har vi so läxa men det tar jag hem imorgon för jagh glömde böckerna i skolanXD


2010-09-21
19:29:18

i loved you fiirst.

I see I see, vet ni vad min söta,underbara snälla brorsa kom med till mej ? :) jo en glass, precis när man behöver en !! ^^

2010-09-21
18:41:54

there´s a choice we maken

Tjena!

Sitter i badet nu, chattar med älsklingarna ! :) Eh, ja måste plugga också kom inte ihåg vilken dag engelskan var till :o har minne som en guldfisk typ, aja men jag bjussar på en bild så hörs vi sen !! :)

träningsoutfit!

2010-09-21
18:06:29

home from träningen!:)



wohooo :) 130 besökare. rekord (a) är sååå glllaad

tjena! kom nyss hem från träningen.  gick sämre än vad det gjorde igår, inte bra asså!
sitter o käkar mat nu, kött med majskolvar och potatis. vi hörs sen, måste verkligen plugga!

2010-09-21
15:15:07

billionare.

Hejsan!

Tjaa alla . ska snart på träning, har nyss fått comviq så sitter o messar med nåra nu. alla som har comviq, skriv erat nummer (a) ni vet väl att ni kan adda mej på min bloggmsn: [email protected] där ni kan ställa frågor och sånt som ni kanske inte vill att jag ska lägga in i bloggen ! :)
vi hörs sen innan jag drar på träningen eller när jag kommer hem från den
puss


kommer ihåg den där dagen !:)

2010-09-21
14:00:01

Home now !

Nu var man hemma och ska snart till träning ! gaash vad jobbigt. men men vill man bli bäst så får man träna (a) :)

Dagen har väl varit bra. sen hade emelie två timmars håltimme och jag hade slutat, så jag o emelie drog till ICA , köpte marabou polka och en fanta till sarah som är sjuk. så vi lallade hem till henne, och vilken chock hon fick. har aldrig sätt någon vara så glad som hon över en choklad:d nejmen det var väl kul med besök, så aa jag o emelie stannade där sen kom sarahs kompisar över så satt vi o snackade eller dom snackade, jag o emelie satt o kolla på typ :P haha menmen sen så skulle endå dom till huddingehallen där emelie hade handboll så jag o emelie fick skjuts av dom :) menmen det var min dag och aa är så grymt trött så ska väl inte sova, haha det lät konstigt men jag kan ju inte sova endå för jag ska ju på träning ;) men vi hörs !
puss


Emelie o Jag.

2010-09-21
11:33:47

skolblogg.

Tjobba:d

skolblogg :D mår inge bra. ska ändå gå på träningen sådeså. sitter och gör ett skolarbete nu så vi hörs sen!
puss

2010-09-20
21:32:07

so don´t pretend to!

hemma från träningen. gick inte bra för mej kan jag ju säga. kanske för jag tänker på en person för mkt ?
hmm. haha!

Nejmen nu är man hemma iallafall, skönt att man iallafall har pluggat lite så slipper jag tänka på det. ska snart käka lite igen. ni vet man blir hungrig efter träningen. hahaha Emelie Hedman, kommer du ihåg  på gothia när jag bara tänkte på mat ? :P MUNKa ljngby och MJÖLby :P ahhaah shit vad vi garvade :P aja men vi hörs sen!
puss

2010-09-20
18:01:49

nås ej på mobil !


taggar till träning nu !
puss

2010-09-20
15:54:37

mellis-time!:)


Min goda mellis består av två stycken gurk-mackor ! :) hur mycket godare kan det bli(?)!:)

2010-09-20
15:24:11

@Mtv

kom hem från skolan för ett tag sen!
träning idah. najsigt ! ehm, men ska väl ta o käka mellis nu så hörs vi lite senare!

2010-09-20
09:03:11

jag diggar dej (a)

sitter i skolan nu !

Vi börjar om typ tio minuter men vi hörs när jag kommer hem !
puss

2010-09-20
08:13:15

ugly picture


nu drar jag mot bussen och träffar emelie!

2010-09-20
07:33:52

JosefinJohansson!:)


*tagen för någon vecka sen*

Godmorgon!

Vaknade klockan sju och har hittils bara ätit frukost och platta håret. ska snart sminka mej och såntdära yeah u know:) Vad ska man säga, snackade igår på msn ganska länge typ med världens sötaste person (a) gissa på ni bara. nejmen a ni fattar. ska tagga men vi hörs sen.

2010-09-19
22:58:19

som solen går upp:)

I Think Im in love :o♥

2010-09-19
22:06:37

this is my new life!

nu ska jag byta liv. jag ska inte vara en tråkig person längre om jag inte har dåliga dagar. jag ska vara den jag är. hejdå gamla jossan, välkommen nya jossan!:) i don´t take shit anymore!

2010-09-19
20:33:56

wonderbreead

tjena!!

vinst med 1-0 mot sotckholms bästa lag typ (a) najs!
omg får panik vi har typ läxor tills imorgon och aa jag har inte tagit hem nåra böcker. får väl skylla mej själv. vi hörs sen när jag hoppat ur badet.

2010-09-19
13:47:38

i gotta felling.


Jag är stolt över er tjejer !<3

Den här låten påminner så mkt om Gothia ! Alla dagar vi var där, alla dagar JAG var där med världens bästa tjejer, min familj! :) Alla mådde så j*la bra ! Alla hade roligt. Den här låten spelades överallt, discot,invigningen. när stefan spelade den här låten innan matchen så log jag, jag LOG jag var så j*la glad, när vi satt där i omklädningsrummet och han satte på låten. jag fick till och med en tår att rinna nerför min kind. det var bra tider ! dom bästa tiderna i mitt liv!

så nu vill jag att alla tjejer i laget främst, ska klicka på play där uppe och lyssna på den här låten.


2010-09-19
12:35:05

ÅÅH det ligger i luften

Redan femton besökare:D

Godmorgon igen!:)

Vaknade nyss från senaste inlägget, ja jag var väl trött :p eller nej jag vaknade kvart över tolv men det är väl ingen skillnad, vi ska dra och kolla på brorsans match på IP snart, sen går jag till stuvsta och där kommer trillingarna och hämtar mej så drar vi till våran match mot hammarby!
jahapp.. det var väl min dag. SHIIT har glömt och plugga, det måste jag också göra.
hejdå ska plugga nu !!;)

2010-09-19
07:19:54

www.pjohanna.blogg.se

TACK JOHANNA FÖR DEN FINA DESIGNEN!

2010-09-19
07:13:09

i know it´s you

Godmorgon Alla!

fattar inte varför jag vakna så tidigt ? jag vaknade typ i sömnen, gick upp och gick o la mej sen igen och då ploppade datan upp i huvudet så efter det här inlägget ska jag sova.
vad sägs om det så updaterar jag när jag vaknar igen :d bra då säger vi så.
puss

2010-09-18
23:26:24

somewhere over the rainbow

tänkte visa er tröjan jag tänkte köpa idah! någon dag blir den min !! :O)


snygg va ? (?) :)

2010-09-18
21:01:46

you can´t breath

Hemma från bion nu!

Vilken GRYM filmdet var !! shit vad jag skrattade hahaha. iallafall, ska ha en till filmkväll här hemma, käka godis och drick läsk, låter mysigt va ? vi hörs väl inatt eller något.
puss

hhahha

2010-09-18
17:19:22

dra nu.

nås på mobben :D



snabb facelook:d

2010-09-18
15:00:30

everbody clap you´re hands

Tjena!

kom nyss hem. har handlat två par skor, tänkte handla en tröja men gör det en annan dag istället!=) Jahaa.. om nåra timmar ska man dra på bio med pappsen och brorsan. så ska väl bara ta det lugnt nu för det är jättekallt ute och jag fryser fossingarna av mej så vi hörs sen !
puss

2010-09-18
11:09:16

videoinlägg.

sticker nu. hörs sen !

2010-09-18
10:57:46

sun shine, naat

Har fått en kommentar, eller jag fick flera kommentarer men det var om skolfotot, men lägger in en ! :)


svar: Jo, simon och lukas gick i hörningsnäs och det gjorde även mattias i några år. Haha.. men dom började också i kvarberga och på nåt sätt hamnade dom i min klass ! :)


Godmorgon Alla läsare!

hur mår ni, själv mår jag bra . vaknade nyss och ska snart åka och handla skor med mamsen, sen ska jag kolla när andra laget spelar fotbollsmatch och sen drar jag på bio med pappa och brorsan (a) så det blir än fullspäckad dag! men ska ta och pallra mej ner för trapporna och sen åka iväg.
puss

2010-09-17
20:27:22

Hahahahahhaahhaa

DAGENS KOMMENTAR!

hahah på maten när jag evelyn ,linnéa, fanny och linda satt och åt.

Linnéa: Vem Axel var det ? (någon person som gick förbi)
Fanny: Det kanske var linnéas axel *skratt* (linnéas axel asså kroppsdelen)
Alla börjar asgarva förrutom linnéa.
Linnéa: Känner jag någon axel ? :P ( linnéa visste inte att det var hennes kroppsdel vi pratade om utan någon annan person typ)
*efter 5 minuter*
Linnéa : Jahaaaa min axel ( kroppsdel)

HAHAHAHA fattar om ni inte förstår men det var så jäkla klockrent av fanny. hhahhaha

2010-09-17
17:13:16

and when you smile

OMG !! fick nyss hem skolfotona och jag blev så USCH FUL!!! slänger in bilden på mej och på klassen (a)

 
ni behöver inte påminna om att jag är ful.

Övre Raden från vänster: Jag, Evelyn,Jimmy,Fabian,Pontus,David och Emelie.
Mellersta Raden: Casper,Hannes,Jessica,Jacob,Ossie,Michelle och Kristoffer.
Nedre Raden: Lukas,Fredrik,Simon H,Sara,Linda,Marcus,Oscar och Padipat.

2010-09-17
16:46:04

-.-

Tjena!

Kom hem från skolan för ganska längesen men skulle bara städa mitt rum lite snabbt. har hunnit göra ett videoinlägg också som jag lägger in, ps är inte riktigt frisk i mitt huve ! ;P aja men slänger in ett videoinlägg.
puss

2010-09-16
17:47:53

Thyris Myris Fortsström

WOW! vart ska jag börja gumman. ehm joo vi har kännt varandra i ungefär 11 år, och dom åren har varit dom bästa i mitt liv! har så GRYMT många minnen med dej, vi var jättetajta i sexan, men i sjuan och åtta har vi gilidit isär mer och mer. Du betyder så enormt för mej gumman, kom ihåg när vi webbade och båda grinade haha, kom inte ihåg varför men om jag säger såhär: du är det finaste jag vet ! herregud, gumman du kommer alltid vara min ängel, ALLTID! om det är nån som sårat dej, så finns jag alltid här, du kan prata om vad du vill med mej, jag kommer aldirg vända dig ryggen åt, och har aldrig gjort det heller !


varför betyder du så mycket för mej ? :)



EN FET LÄNKNING TILL MÄNNISKANS BLOGG!

2010-09-16
16:51:31

Im who i am!

Tjenare Igen!

Vad gör alla ? själv har jag lekt lite med webben.. eller njaa men det blev nåra bilder.. eller typ en men JAJA vem bryr sej ? inte jag iallafall, imorgon drar typ alla tjejer i klassen till lund på handbollsläger så det blir bara jag,eve,linda och fanny kvar av tjejerna, men det ska gå bra. imorgon börjar vi med HKK och sen nåra andra lektioner, sen på kvällen så ska vi fira viktor eftersom han fyllde år i förrgår typ. Mormor och Morfar är på besök, har hämtat nean från dagis, lalala jaa ,men ska ta och dra mej från datan nu och fixa lite.
puss

*Josefin Johansson*

2010-09-16
16:34:18

somsagt.. min önskelista -.-

ska lägga in min ''önskelista''..
eller önskelista, det är två saker men kommer säkert komma på nåt innan min födelsedag om tre månader så keep reading!

2010-09-16
15:53:56

like i know u

Tjena"

På träslöjden snodde jag en av tvillingarnas iphone och gick in på msn. chattade lite. och sånt dära ! kom nyss hem, mår inge bra så jag skippar träningen idah SADFACE.. ville ju träffa alla och såntdära. och shit niu börjar det spöregna, och sen har ju brorsan '' kalas'' imorgon så måste vara hemma o fixa lite till det. aja ska svara på några frågor nu!





svar:
*Nej inte kär, men typ gillar ?!(a)
*Asså jag har typ bara strulat med en person fast flera gånger om man säger så ;P
* Det väcker minnen iallafall!
*Att jag fick 10000000000000000000000000000 önskningar till, och typ att jag hade mycke pengar och att typ sverige heter spanien så det är riktigt stekhet sol på somrarna.
hahhaha konstiga önsknningar men kom bara på nåt snabbt!

nu ska jag dra.

OCH ett svar till emelie:
Jag vet att bilden inte e gammal men den är gammal i bloggen om du förstår ;)
2010-09-16
07:12:19

från och med nu

Godmorgon!

vaknade faktiskt för tjugo minuter sen fast jag harhunnit duschat ! ehm mitt hår ser ut som en vulkan typ så jag har den i knut (a) men jaja nu ska jag fortsätta äta frukost.

2010-09-15
22:35:46

we can´t back down

Tjeenare:D

Har fortfarande inte städat så detta får bli ett snabbt inlägg men aa sitter o snackar med  folk på msn det gillar vi! sen vet jag inte vad jag ska göra. imorgon har jag brottom, har ju träning så aa. men vi hörs!
puss

2010-09-15
21:06:36

some people want it all.

Tjenare!:)

kom för ett tag sen in. har varit med emelie. filmat. men SHIT vi glömde ta foton.. hahh klantigt " vi snackade om allt mellan himmel och jord och shit vad världen är liten " eller hur emelie ! aja iallafall ska snart städa lite med mami för vi ska ju ha gäster på fredag. lägger in vad jag önskar mej någon annan dag(a) men vi hörs väl senare i guess !
puss

old

2010-09-15
18:52:26

rulla på sätt fart.

nån annan en jag som är trött ? :O 
ska somna tidigt ikv faktiskt.. mamma kommer snart hem och gör mat, sen drar jag ut med emelie ett litet tag. känns som jag håller på att bli sjuk. fryser typ hela tidden och orkar inte gå.. men jaja ska försöka göra vad som helst för att gå ut med emelie ett litet tag!

Imorgon har jag sovmorgon och sen ska vi rösta i skolan ;p haha jag vet vad jag ska rösta på (a) även fast jag inte kan typ någonting men jaja !:) måste skaffa en ny mobil.. även om jag nyss fick en men har redan tröttnat på touch så jag tror jag ska skaffa en  när min försäkring gått ut på min nya ;)

lägger snat in bilder på det jag önskar mej!:D

2010-09-15
18:02:26

Puh björn min nalle puh bjöörn:d


( haha rubriken.. ehm jaa, men syrran kollar på nalle puh och då kom den låten upp)
ska snart försöka göra en ny design till mej själv. annars får jag väl be någon annan göra en åt mej :)
hörs!

2010-09-15
12:19:24

never turn me oon

Tjaaaa"

Vad gör ni ? själv sitter jag i skolan. ska ju hämta syrran idah från dagis.. suck :P men tänkte bara skriva lite snabbt sådära. ska kolla facebook nu.
puss

2010-09-15
06:26:31

morsning.

Godmorgon Allihopa !

Vaknade för en kvart sen och jag har bara ätit frukost och segat vid datan. ska snart sätta på mej kläder !
Idag ska vi springa runt trehörningen, kommer gå bra tror jag! men vi hörs när jag kommer hem från skolan!
puss

2010-09-14
21:24:19

For why that you playing that game

Haha glömde berätta några goda nyheter !:)

För det första när mamma hämtade mej så skulle vi käka grekiskt :D haha nån som bryr sej ? sen så sa mamma att vi ska åka till fjällen den 30:e Januari till 5:e februari ! och sen hade teve ringt och frågat mamma o pappa ifall dom fick komma hem till oss så skulle mamma och pappa laga mat så skulle proffskockarna betala mamma och pappa på hur gott dom tyckte maten var, MEN mamma och pappa fick inte ta ledigt då så det blir inte av. SADFACE ! :( haha mamma var väl också deppig men det är över nuu ^^ har snackat lite med Fru(hanna) om lite hemlisar. haha eller lite och lite ganska mkt men jaja, vi hörs !


där har ni beviset ! :D:D
2010-09-14
20:40:30

shit vilket väder:O


Tjena!

Miss me.. ofc you did. skämtar ju bara !:)

Träningen gick galant! fick till ganska bra skott ibland så det är ju toppen! imorgon ska man springa 3 kilometer med klassen. ett tag sen jag gjorde det men det kommer väl gå bra! Ska plugga nu och sen ska jag jag vet faktiskt inte. men vi höres sen!

2010-09-14
14:44:29

mama africa! :)

drar snart till IP ska träffa sofiee :D vi hörs sen!
puss

2010-09-14
14:11:11

saying EYÅ

förlåt för en sån otroligt dålig updatering !

ska försöka bättra mej men det blir svårt eftersom det är så mkt skola och träning ! menmen, ska snart dra till iP kanske.. om jag orkar, annars ska jag plugga sseeenn ska jag dra på träning (a) så vi hörs väl antagligen ikv !

puss

2010-09-13
16:11:01

länkning!

har hittat en ny blogg som är gjord av mina fyra fotbollskompisar :D tänkte faktiskt vara snäll och länka dom ! :)
www.hedmanmorin.blogg.se  <----- take a look!

Varannan vecka kommer jag länka den blogg som kommenterar mest i bloggen ! obs.. spamkommentarer raderar jag !

2010-09-13
15:53:20

saknar sommaren !


BJUDER!

sorry för dålig updatering!

har mycket plugg och sånt men ni får leva med det ! ska snart dra på träningen och efter det ska jg pluggaplugga.
så vi hörs väl antagligen imorgon !
puss

2010-09-12
16:55:58

relax.. nonono

Tjenare!

Snacka om att man är trött, men ingen sömn här inte, måste äta, duscha plugga och städa upp från igår när emelie och jag var nere i källaren. jobbigt men sånt är livet-.-

Imorse vaknade vi tio över åtta, fixade oss drog mot Ip där var filip och cappe som vi spenderade nån timme med, sen hade jag samling och sen match. sämsta matdhen JAG gjort, men tjejerna var fantastiskt duktiga !! mycket berömm hära , men aja ! :) nu ska jag käka och sen så ska jag duscha!
puss


tröttnar aldirg på bilden ! älskar er världens bästa tjejer ! :)

2010-09-12
03:02:33

för jag känner såhär, jag tror jag är kär !

lägger in bilder..  sen ska vi förmodligen sova.. eller ett tag iallafall !
puss



smexiga-.-





2010-09-12
02:36:05

godnatt inlägg !

Tjaa!

Sitter här med emelie.. emelie snackar med filip i tele. jaha själv sitter man o kollar på MTV roligtroligt ! ehm jahaa.. vad ska man skriva då.. vi har tagit lite bilder men emelie snackade och webbade mest så det blev bara en bild på oss två tillsammans som jag lägger in snart.
men ´vi hörs imorgon angels !
puss



(
mer bilder kommer i nästa inlägg om vi hinner lägga in dom ! )

2010-09-12
00:50:40

Shoo sötungar! Emelie Svarvén här!

Heeelllooo darlings! Jossans flummis kompis hära!!

 Jossan ligger i andra soffan och har no idea om vad jag skriver, mohaha!! jossan värkar sjukt trött, ska ju dygna inatt men hon halvsover redan, tråkmåns!! nejmen vet ni vad jag ska göra nu? hoppa på henne, kuuligt va? (A) mohahah, fan nu sover hon ska ajg hoppa på henne? JAA bra idé emelie! kan försöka filma :D feet mää kul ! hörs senare !

/ emeliesvarvén bitch :D

2010-09-11
23:52:57

ticktak

Tjatja:)

Vad gör alla söta bloggläsare som bara visas sej vara 14 stycken ? :O vart har alla tagit vägen egentligen ! :) Jaja, har varit med emelie idag.. vi drog till filip och va där med han o cappe. haha casper är så klockren: DuracellKanin.. hahahahahahhaha, garvar ihjäl mej seriöst ! :) Aja emelie slaggar här så drar vi och kollar min match imorgon eller jag ska spela och emelie ska kolla ! :) Aja, men vi hörs imogon typ eller ikv med massa.men nu är vi stressade typ åtta minuer kvar. mohahaha hejdå :D

2010-09-10
17:36:55

hejsan alla barn!:)

Hej Alla barn!:)

Updaterar snabbt igen. ska ta lite bilder nu, men vi hörs sen (a)
puss


bild från när jag sov jos jejja":)

2010-09-10
16:04:15

hemma nu!:)

Hej Sötnosar!:)

Sitter här med jessica bredvid mej, tänkte bara blogga lite snabbt för ska vara social mot henne! men vi hörs lite senare!
puss

2010-09-10
12:15:32

hejdå

Hej alla söta sötnosar !: )

Sitter i skolan bibliotek med Emelie nu:d haha ovanligt ? nejmen aa.. idag när skolan har slutat så ska jag träffa jessica, vi tar bussen hem till mej för sötnosen kommer till skolan. men iallafall vi tar bussen hem till mej och tar bilder.. med systemkameran som jag ska ha som profilbild på facebook ! :) eller det beror på om hennes pappa hinner lämna den hos henne men annars får vi väl hitta på nåt annat (y) sen sover hon hos mej och på lördag ska jag o emelie ha filmkväll och snacka o sånt.. bara som tjejer gör ? nej absolut inte.. men jaja brorsan har dragit till bodaborg så aa.. men vi hörs.
puiss

2010-09-10
07:15:28

Hejdå !

Godmorgon!

Vaknade klockan sex.. är nyss klar, men jag ska gå nuuu så måste dra. puss och kram, skumbanan

2010-09-09
18:40:29

you tooked my heart and throw it in a trash

nu när man berättat det så mår man piss..  fan kärlek asså ! kommer inte orka skoldagen imorgon, orkar inte bara, kommer inte orka se dej med någon annan. jag ORKAR INTE MER!


(bild från google)

kommer inte må så bra på några dagar nu, och ni som inte vet varför, fråga inte vad som hänt! orkar inte med det heller. updaterar när jag mår bättre
2010-09-09
17:15:33

fybubblan.. haha :d

Skulle jag passa i snebena ? :O svar : NEJ!


fybubblan vilken ful bild !

2010-09-09
13:30:49

dagens outfit.

Tjaa ! :)

Kom nyss hem. fick sluta två timmar tidigare yeey :) sitter här o chillar, ingen träning för mej ikv inte ;( måste vila från idrotten imorgon också .. -.- typsikt! men får göra dom där bra knäövningarna iallafall ! men, aa har mycket plugg o sånt så jag har ju inte updaterat så bra men nu ska jag ta ett glas oboy, en macka och sätta mej o plugga ! :(


dålig bild och nej jag har inte en sån hängig mage, det låg nycklar och mobil i fickan :)

men iallafall dagens outfit:

Canada tröja
Grått linne
Vita slitna jeans

2010-09-08
21:49:25

Izabella Sjöström!


2010-09-08
16:06:51

jobbig dag!!

drar till IP snart.. hörs ikv ! <3

2010-09-08
07:13:55

morning

Godmorgon Folket.

Sovit gott ? det har jag , men jag vaknade halv sju så då blev d brottom! aja tar halvbussen ska dra om fem minuter (a) men medans jag är i skolan så får ni två bilder o glo på :D

facelook

Gothiatröja
Grått linne
Mörkblåa jeans!

2010-09-07
22:15:32

godnatt!

ska sova nu. slänger in en sovoutfit och sovfacelook! :)


BJUDDEEERR!


bajen tröja: ?
shorts: sytt själv på syslöjden(y)

2010-09-07
21:28:34

natta syrran!

Tjena!

Familjen sitter o kollar på fotbollsVM men eftersom jag ville passa på o sitta vid datan så kan jag likagärna natta syrran.. sitter och chattar med Amanda kulkul! jaha vad ska man säga.. imorgon efter skolan skyndar jag mej hem, äter fixar mej yeah u know och sen drar jag till IP och kollar på när brudarna spelar match! ehm men vi hörs imorgon eller senare ikv.
puss

kvällens outfit.. ( ignorera armen) mrnenmen, inte världens bästa bild, men det är bättre än något!

2010-09-07
19:36:51

om du var min skulle aldirg släppa taget

sitter o gråter som vanligt.. tur att man har vänner som stöttar än. updaterar när jag mår bättre. vilket kan betyda, imorgon..

2010-09-07
18:58:05

jag känner såhär: jag tror jag är kär.

Jag gillar en kille. har gjort det sen i början av sjuan. men han verkar inte lägga märke till mej. i början så föll jag för hans utseende men när jag väl lärde känna han så fall jag för den personen han egentligen var. SNÄLL! han är så djävulens snäll. och nu gäller det, jag MÅSTE berätta för han att jag gillar han. annars får jag ju aldirg svar. jag måste ju veta om han gillar mej, annars går jag ju och är kär i onödan. jag tänker varje dag, äh han verkar inte gilla mej, jag släpper han, men det går inte! inte förens jag har försökt! tänk såhär då säger sofie: om du berättar att du gillar han så kommer han ju lägga märke till dej och kanske till och med börja gilla dej, klockrent sagt, men jag är ändå rädd att han ska säga , ameh jag gillar en annan tjej, eller jag gillar inte dej. jag gillar han så mkt så varje gång jag ser han så slår hjärtat ett extra slag, jag blir röd i fejjan och det kommer knappt fram ett ljud. och det som jag är mest orolig för är att, denna killen, går i min skola !

2010-09-07
12:16:53

Är man det så är man!!

Tjena Folket! :)

Vad gör alla ? själv sitter jag i biblioteket(as usual) och aa, har slutat men väntar med emelie för hon har handboll ;p ska inte träna ikv.. blää mitt knä har svullnat upp så det har blivit som ett extra knä typ. Aja men täntke köra en snabb update för jag ska ju inte vara inne på datan idag hemma,. men vi hörs..
puss

2010-09-07
06:38:58

godmorgon folket !

godmorgon!

jag vet att det var en städdag men jag updaterar lite innan på morgonen så aa. ska bara platta håret och sminka mej, ska dra om fyrtiofem minuter! men vi hörs imorgon.
puss

2010-09-06
22:05:27

sad but true!

Ingen bloggning imorgon på hela dagen.. pluggdag och städdag!!:)

2010-09-06
21:43:19

2 1/2 men

sorry för sämst update men har inte hunnit nu när skolan börjat och det får ni leva med ! Idag hade vi skolfoto för andra gången (tack fabbe-.-) och aa, det gick SÄMST! sen drog jag till träningen o nu är jag hemma, ska kolla teve, chatta o såntdära innan jag ska sleeppa puss!

2010-09-05
19:14:24

i gotta feeling. ( gothiakänslor) :)

Tjena!!

sitter hära o planerar morgondagen. emelie kommer till mej klockan sju, vi fixar oss och äter frukost här, låter inte det najs ? och ennu najsigare kommer det bli om bilderna ni komme få.:)

2010-09-05
19:00:14

easy

äre någon annan än jag som saknar sommaren?, bad sol,chill och framför allt SOMMARLOVET!!

2010-09-05
18:15:15

lu

Tja!!

kom nyss hem, kanske slaggar hos emelie ikv, vem vet? men sak käka.. hörs sen !: )

2010-09-05
14:33:20

puss på rumpan

Toppen statistik idag. fortsätt.. måste skynda mej ska dra nu mot bussen och möta emelie.. vi ska bara prata och sånt där.. kul ! :) vi vann matchen med 1-0 låg skadad på planen så dom fick blåsa av matchen men jag klarade det med skadad knä och fot i andra halvlek. nejmen nu ska jag dra, sllänger in en outfit bild ! :)

2010-09-05
09:26:19

godmorgon!

Godmorgon!

har jättebråttom för jag försvo mej så vi ska dra om tio minuter för jag har samling kvart i. så men vi hörs när jag kommer hem.
puss

ps.. om inte jag drar på bowling med emelie, så drar jag på min brorsas match och om jag drar på hans match blire ingen update förrän i etermiddag kanske !! :)

2010-09-05
00:42:49

vi höres imorgon

GODNATT!
2010-09-04
23:26:38

slluuush


sitter o dricker hemmagjord iceslush:D gotti. tänkte bara updatera o visa att jag lever. ska kolla på film nu.
puss

2010-09-04
22:26:12

tävling!



är med och tävlar hos millah om en tävling från photowall, man får välja en tapet och sedan kan man ha chansen att vinna ''drömtapeten'' bilden ovan är den tapeten jag skulle vilja ha om jag vann :)

här kommer länkningen till millahs blogg :)  KLICKA HÄR
här kommer länkningen till hemsidan :) KLICKA HÄR!
hoppas jag vinner! :)

2010-09-04
20:36:11

du fattar inte hur mkt du betyder!
























we got the power!

Emelie, man kan inte fatta att vi bara känt varandra i ett år, det är helt sjuukt! och detta året, har varit det bästa i mitt liv!

2010-09-04
18:51:52

hellue chockis

Tjena!

kom nyss hem, va o handlade med pappa o nean, vi bantade godis.. haha gods,choklad och donken, kan det bli mer nyttigare ? tur att man ska spela match imorgon så man bränner bort allt det dära.
hoppas det går bra med foten bara. Imorogn kanske jag drar med emelie o bowlar eller går på bio, sen kanske jag sover hos henne och måndagen är det dära j*la skolfotot så vi fixar oss till det.
men hare!

2010-09-04
16:41:17

*suck*

hemma på en lördag var inte det jag hade tänkt mej-.-


tumme ner på det. om det är nån som har lust o göra nåt. SMSA!

2010-09-04
16:12:50

maybe or not

Tjatja!

Sitter o chattar på fb. ska kanske ut ikv,´men jag vet inte. annars har jag hemmakväll, typ massa filmer o sånt, låter inte det mysigt ? skulle vara mysigare ifall någon skulle vilja vara hääraa.. aja that´s life.
men vi hörs

2010-09-04
12:55:24

Ny deeessiiign :)

OMG taaack ida för designen! den var jätttefin! ger henne en FET länkning! :)

2010-09-04
12:32:14

bilder till Ida! :)





dom bilderna:)♥
2010-09-04
12:18:30

just i know

usch.. jätteful header blev det menmen det är ju bara tillfällig!

2010-09-04
11:51:26

nyfikna ?! :)

Tjatja,

håller på med en ny header .. nyfikna? såklart ni är ! är bara en tillfällig men kunde inte stå ut med den jag har nu, den är inte fin! om just DU/NI vill ha en header så kan du maila mej på [email protected] så kontakta mej där och skriv hur du vill ha designen!
puss

bjuder! bild tagen nyss med min sämsta mobilkamera!

2010-09-04
10:32:02

sleeping well?

Godmorgon Alla!

Vill göra nåt med nån idag men det går typ inte. aja pappa ska spela fotbollsmatch idag o mamma ska åka med o kolla så jag erbjöd mej som barnvakt ;) så om nån vill vara så blir det FF :) sen drar mamma ut ikv med AK och typ festar eller nåt så då blir bara papi hemma! :) men aja vi hörs.
puss

2010-09-03
23:05:01

lovestory

Ska Soooovaaa nuu :D Pösss
2010-09-03
22:44:31

soulja boy

efter en jobbig o tuff dag ska jag äntligen få lite sleep! undra om jag ska va med sofie imorgon, behöver någon o prata med !! :)<3
2010-09-03
22:00:12

leave it

statistiken har höjts:d

kvällen har tillbringats framför datan o teve.. före det mesta massa chatt med sofie o hanna som hjälpt mej genom allt. tack sötisar! :) mår lite bättre men inte fortfarande på topp. kollade nyss på sverige ungern, självklart vinner Sverigen, vad annars ? :) aja vi hörs imorgon.
är inte helt på topp!

Bjuder!

2010-09-03
21:05:42

..

MÅSTE snacka med nån nu.. snälla någon? mår skit just nu. usch, vill bara få det gjort, shit vad jobbigt.

2010-09-03
18:21:42

tillfälligt

TILLFÄLLIG HEADER TILLS JAG FÅR EN NY!
2010-09-03
15:46:59

IFEWOGHATERIOSH

**********************************  åååååhåhhh.. idag fick vi reda på att VI just VÅRAN klass skulle görea om det där förbaskade skolfotot, vet ni hur mkt damp jag fick eller.. är så pissed off!!!!! OMG vi ska göra det på måndag.. SUCK.
aja hörs

2010-09-03
15:29:39

pussi

Tjena Mitt Bena :)

Kom nyss hem, mamma har åkt o storhandlat på maxi, eller hon r iväg nu så aa. det blir ju tacos ikv. mumisgt! dagen började med HKK (hemkunskap) och vi skulle göra müsli, asså våran blev inte ens god (kommer bild längre ner) så jag tog en macka med gurka på ist(bild längre ner ) :P haha men jaja nu sitter jag här o har trååk.
vi hörs!


Min,Emelie och jimmys inte alls brända müsli!;)

hehe skitgod(A) :)

2010-09-03
06:47:41

snabbis

Godmorgon Sweeties!

Vaknade halv sju, orkar inte platta håret idag så¨ska skynda o sminka mej för jag ska möta emelie klockan sju,
puss

2010-09-02
21:02:34

Jersey Shore :D

Tjaa ! :D

Sitter o snackar med världens bästaste Heden på msn!! :)
medans jag chattar och kollar teve så äter jag VINDRUVOR :D mumsigt!
men vi hörs!


dålig webcam bild!
2010-09-02
19:56:36

home now!

Tjaa!!

kom hem för ett tag sen, och shit vad kallt det var ute! kan nöja mej med att säga att det är fredag imorgon, och det tråkiga är att ingen kompis kan ´vara med mej typ, nån som vill ha filmkväll? :) aja ska kolla teve nu
puss

2010-09-02
15:53:56

ny design!?

nån som har lust o göra en design till lilla mej? kommentera i inlägget då. ni får ju självklart en länkning, den som gör designen alltså(A)

2010-09-02
15:41:58

tjuuuba

Tjenare!

Sitter och tänker lite. herregud vad jag blev rädd idag, EVELYN usch.. vill inte tänka på det ens. aja hemma nu, ska inte träna ikv men ska kolla på den, har så satans ont i min fot på vristen, bråkade ju med en rönningesalem spelare på planen. jaja så går det. men ska dra snart, så vi hörs ikv
puss

2010-09-02
13:47:36

skolupdate

sitter i skolan, slutar snart. hörs sen!!

2010-09-02
07:03:22

euw

Godmorgon Angels!

Vaknade kvart över sex och har precis fixat klart mej. emelie har inte messat än om hon hinner med kvart över bussen så antar att det blir halvbussen, undra vad man ska göra då ? idag blire träning direkt efter skolan, eller jag ska hem först men måste skynda att byta om och så. eh.. men ska äta frukost nu.
puss

2010-09-01
21:13:16

schema

2010-09-01
21:02:29

Roligt!


This was my outift!

Sista inlägget för inatt sweetis.. kanske kommer ett inlägg om hur min vecka ser ut, annars kommer den nån annan dag. imorgon är det träning vilket innebär dålig update. men ska försöka slänga in nåt.
puss

2010-09-01
20:12:17

svar.

fick en kommentar


svar:
Nean är min syster som är tre år, det är smeknamn till Linnéa ;)
Hon har andningsproblem så hon måste ligga inne på sjukhuset och få hjälp med att andas.
Tack så jättemycket :D

Nean!<3
2010-09-01
19:01:36

shit vad kul!


( bild från somras)

Tjenare!

Kom nyss hem. Jag o emelie drog till centrum, gick t donken köpte glass satt o snacka, åkte vidare till kvb-plan, gick till turken, sen drog vi till huddingehallen, kolla på nåra som hade gymnastik, saknar den tiden då jag gick på gymnastik. iallafall, sen stod vi o flumma, gick in på ICA köpte en till glass och sen drog vi med bussen hem. mamma o nean stannar hemma över natten men ska till sjukan imorgon igen klockan 13:00, för er som inte vet varför dom är där är för att nean har andningsproblem och sånt. så aa.. men på fredag kanske det blir tjejkväll med emelie(a) wiie!!
aja men vi hörs
puss

2010-09-01
15:32:47

snart emelie.

förlåt för dålig updatering, men imorgon kan jag börja updatera vanligt igen! mamma o nean är ju på sjukhuset så mamma har datan där på kvällarna och imrogon kommer dom hem så aa. nu fick mamma o nean åka hem ett litet tag så då fick jag låna datan, men dom ska typ åka nu, så vi hörs imorgon!
puss