2010-01-31
22:51:13

laget in my heart! skrattattack:)

jag kommer inte blogga så mkt imorgon, för imorgon tänkte jag att jag bara skulle plugga, det r ju bra!:P


Jag var ju på fotbollscup i helgen men jag orkar inte berätta allt så jag berättar bara lite.. !

på kvällen så berättade alla spökhistorier och attt nån knackade på fönstret handlade en spökhistorian´om, alltså det var kolsvart i rummet och det var bara mellis mobil som lyste och alla låg i en ring på golvet, men jallafall, och då tänkte jag och hanna och nåra fler att vi ska ut och busa så jag hanna och dom andra säger att vi ska på toa och istället går vi ut( jag går ut i tshirt och shorts:s) och vi typ knackar på fönstrerna och alla blev rädda tror jag, men dom s¨g inte så rädda ut när vi kom tillabaka:P misslyckat:P Sen igår ellr idag, kom inte ihåg så skulle sofie byta om och då hade hon tröjan på sej och hade dragit ner ärmarna och jag trode tröjan skulle vara så jag bba: fett snygg tröja.! och sofie ba: ehum.. asså det r ju inte axelbandslös utan dom här ärmarna ska sitta där, och jag och sofie BRISTER ut i skratt, asså vi låg och skrattade i typ tio minuter och herregud typ moa började garva åt mitt skratt:P hahahhaha:D

Sen nu idag så gick vi till final och vi vann( jag stod i mål) och vi hade inte klarat det om inte alla hjälptes åt, och jag r verkligen jättestolt över tjejerna! och vet ni, i semifinalen så blev jag matchens lirare:D wiiie:d men akejj.. och sen så aa åkte jag mamma och pappa hem och vi stannade på coop och köpte en pastasallad, läsk och chips, sen så stannade vi vid en godisbutik, fuuullt med godis, tappade räkningen efter 100 sorters godis asså det var så himla mkt, asså guuuud!! men nu ska jag sova, börjar kvart över nio, pappa skjuutsar mej til skolan för jag har bara ett klipp kvar på min remsa..!

men nu ska jag sova, puss!!


Matchens lirare:)




vad vore jag utan er?<3 joo ingenting!!<33 Love you all!


2010-01-31
20:08:12

hemma nu!

hej nu r jag hemma!


updaterar mer imorgon, är AStrött!

puss!

2010-01-30
09:40:54

godmorgon

ellr a, godmorgon kanske inte stämmer, vaknade för ett tag sedan, håller på att fixa mej iordning för klockan kvart över tio åker vi till IP och där ska vi åka till cupen ifrån. Mamma och pappa kommer till min första match och sen åker dom hem, det tar ju typ 2-3 timmar att åka dit-.- men om man har en fotbollskompis i bilen så blir det ju roligare:d men jag slänger in lite bilder som jag tog i går i skolan:D



Jag




*hjärta*



Sara




det blev, jag*hjärta*sara syster:P<33


fina bilder va? , i knoow:d
2010-01-29
23:23:20

klar med allt, nu ska jag sussa ,, puss!

Är kommer schemat som jag skulle göra klart:


Duscha

 Packa

Städa rummet!

 Måla Naglarna

 Plugga


HAHA jag hann med allting:) grattis, men asså så ni förstår så när jag gör schemat då göra jag rosa hjärtan och sen när jag ska göra schemat på kvällen igen för att visa hur det har gått, då betyder dom lila stjärnorna att jag har gjort sakerna och sedan blixtrar om jag inte klarade sakerna!


btw.. imorgon så åker jag, ska vakna halv nio så aa no more update tror jag på hela helgen, men jjag kan ju fråa ifall en kompis kan gästblogga på lördag några gånger och på söndag tills jag kommer hem!

2010-01-29
18:19:18

schemaläggning för ikväll!

  Duscha

 Packa

 Städa Rummet

 Måla Naglar

Plugga-.-


Jag hinner kanske inte med allt ikväll men jag gör det bästa jag kan, puss!
2010-01-29
16:26:06

ganska coolt på min data;=)



ganska cootl, man ser kalender, klockan och hur många grader det r ute, alltså minus 10 grader-.-

nu ska jag fixa en design till rosanna honeybunny<3
2010-01-29
14:49:36

Hemma från skolan!

Hej!

Hemma från skolan nu, ska snart börja packa inför morgondagen! No more update:/ saad! men, jag bloggar ju KANSKE på söndag när jag kommer hem! men nu ska jag ta kladdkaka och cola, gott:d puss!





Vad tycker ni om för fika?
2010-01-29
06:47:31

onehundredpushups

vet ni: pappa berättade nyss för mej att vi skulle träna 3 gånger på en vecka i sex veckor.. vet ni vad som målet r : att man ska kunna göra 100 armhävningar efter 6 veckor, pappa har skrivit ut ett schema på datan så aa, ikväll ska det tränas, jippiie:)





HAHA!:D
2010-01-29
06:38:02

sara bv<3



Foto:Sara  modell: Sara

Är det bara jag som älskar deh här bilden?
Jag gillar den verkligen OCH DEN R JU PÅ SARA OCKSÅ:) Klockan sju ska jag till skolan, har nyss fixat mitt hår, ska sminka mej det sista också sen så KANSKE jag bloggar i skolan, beror på om vi har håltimma någonting! idag ska jag bara ta det lugnt i skolan, emelie r inte där heller vilket e surt:/ men aja, nu ska jag fixa mej, puss!



dagens outfit:

Blåsvart Niketröja
: någon outlet
Blått Linne: Gina
Svarta mjukisar: fotbollslaget
2010-01-28
22:13:51

har jag missat nåt ellr?



Ja, Blogg.se har ju blivit helt konstig, har jag missat nåt ellr?

jag märkte det ju inte nu, men jag bara kom och tänka på det, det r ju askonstigt men dom kanske fixar nåt nytt.. deras design r rätt tråkig men asså den r ju enkel så man förstår ju rätt mkt faktisk!.



Tycker ni att dom ska göra om blogg.se?



Back To reality.

Jag och brorsan, har nyss bakat kladdkaka, men vi ska äta den imorgon för brorsan ligger och sover nuue!
Jag dricker saft också, var ASLÄNGESEN så det r ju gott:d i helgen så ska jag på fotbollscup så jag kan inte updatera då men jag kan ju be någon kompis gästblogga, typ vanessaxD:) Stackars hennexD
Såhär långa inlägg gillar ni va? det r väl lite kul, imorgon kanske det kommer hiss och diss, ska ta typ bilder också imorgon, kulkul:D men nu slänger jag in en bild på nutis så får ni sova gott, ska upp tiiidigt imorgon!! puss!






2010-01-28
20:13:27

ny design!

nu har alicia fixat min header, thank u, blev den bra? det tycker jag:D
2010-01-28
17:46:22

sjuk efter svininfluensasprutan-.-

hej alla!

idag så hade jag kvartsamtal kvart över nio sen så hade jag engelska och efter engelskan så åkte jag hem. Hade 40 graders feber så aa, jag kom hem och somnade till klockan fyra, jag vet inte om jag ska till skolan imorgon , vi får se, men hoppas jag kan ! men nu ska jag gå och lägga mej o sova, puss!
2010-01-27
11:00:36

data nästa:d

tjenare:)

sitter i skolan nu.. hehe, sitter bredvid jessica och emeliexD . hehe, nu sitter alla och blogar, NÄSTAN,förrutom killarna då:p

Idag ska jag på konfirmation så jag kanske inte skriver förens jag kommer hem, och sen ska jag ju ta sprutan efter den här lektionen så aa.. haha r skitnervös:d, puss!

2010-01-27
06:56:26

idrottsdagen<3

tänkte bara beräta lite om vad som hände igår!

jag och sara somnade klockan tre och var tvugna att vakna klockan fem, sen fick vi inte sova på bussen för niorna satt och sjöng, och det var mest killar som sjöng och aa, det var jätteirre!! sen så blev det kul för dom körde samma låt om och om igen.. sen när vi kom dit så aa, åkte vi skidor men jag typ vred mitt knä så jag kunde inte åka på hela dagen:/ saad.. men jag och sara åkte sittlift, och det var typ askul, vi tog lite bilder som sara ska lägga in sen och sånt, så d blir inga bilder nu.! men sen när vi åkte hem, så sjöng jag med niorna haha, och sara fick ett konstigt sms och ALLA på bussen garvade och herreguud!! och eve satt i saras knä och sen skämtade eve och sa att sara hade kissat på sej( fast det var ett skämt) och då frågar niorna vad sara heter hon ba: INGENTING, jag heter ingenting, och eve sa: hon heter sara, och då började killarna sjunga sara sara sara: kiss kiss kiss, haha<33
2010-01-26
20:46:48

haha skiitkul idorttsdag!

tjnare, r hemma från bjursås nu, berättar vad som hänt senare, nu måste jag plugga-.-


hur fan kunde du?!

2010-01-25
23:22:30

världens läskigaste sak!! måste läsa det här!

OMG, har aldirg varit med om nåt läskigare, jag och sara pratade om spökhistorier och helt plötsligt så tänds ett ljus bakom mej och min lampa börjar gunga, och sara känner att någon tittar på oss, och vi springer ner till mamma och mamma får fixa det:P så nu tog vi upp linnéa för lite humör, men nu går hon, bläää... omg, ryser hela tiden!! nu ska jag gå puss!
2010-01-25
21:15:13

hehe elak man r:P

hejhej, nu r sara här, vi ska ha kulkul , men glöm inte ett inlägg ner!! kommentera, aannrs somsagt blir det inga bilder:S<3333 puss!
2010-01-25
16:54:35

gåradgens fråga

glöm inte gårdagens fråga , inga kommentarer, inga bilder:s saaad!

2010-01-25
07:47:48

busshållplats snart:p

skrev nyss ett långt inlägg så raderades allt:s

men aja, sitter och chattar med sara nu som ska sova hos mig idag:d hehe, sitter och kollar på disney channel... men nu ska jag gå:)
2010-01-24
18:31:49

nu r det er tur att välja:)<3

nu får ni välja vilken effekt jag ska ha när jag tar kort!!
visst gjorde jag själva collaget lite cool:) hah!

2010-01-24
16:01:05

-.-_P<3

helloo:d

såg ni emelies inlägg, haha när hon skrev att det var jag som skrev så skrev hon , så aa, hon tycker väl att hon själv r smääxig och allt:P haha , det var nåra på mcdonken som typ gjorde biatchblickar mot emelie och emelie gjorde det tbaka:P hahahaha! så jäkla irre asså !

På måndag alltså imorgon så ska sara slagga hos mej:) hon kommer hit så typ, dansar vi(vad annars lixom) och sen aa så sover hon här och lite sånt, men nu ska jag vara social:) puis!
2010-01-24
15:11:40

Jossan skriver :)

Hej bloggen, som ni såg så gästbloggade bästa och underbaraste emeliesvarvén. Älskar henne mäst av allt, ofc !!!!!! Hon är grymt rolig haha , igår kväll ringde jag henne 3 ggr, as roligt. Ska videoblogga med henne men ska skriva en kort text om henne bara Mohahhaha :)

Älskar dig Emelie Svarvén,
Sen ska alla i sverige veta att emelie är absolut BÄST!


BÄSTA EMELIESVARVÉN

2010-01-24
15:01:00

emeliesvarvén gästbloggar (a)

Tja bloggen, emeliesvarvén här ! Är med jossan nu, Ah skit najs asså (a'. Idag har vi varit i centrum, HHallen typp, käkade MC Donken och sådära. Ska försöka få me jossan på att ta lite bilder :) Så snäll jag är . Hon sitter och leker med sin Lillasyrra. Skiiiiit söt ! ( Tror hon käkar godis också ) hahahha . Ska typ hem runt 4 så ska vara social. Men besök gärna min blogg.  My PINKY Blogg!  Här kommer en länk till den. www.emeliesvarven.blogg.se
Ha de bäst nu sweets. Puss //EmelieSvarvén'''


2010-01-24
10:51:55

sara sover, jossan vaken

godmorgon, sara ligger och sover så jag passar på att skriva ett inlägg<3

idag ska jag typ vara med emelie, kulkul:)<3 har saknat henne, fast vi träfffades i fredags men jaja:p<3
men jag måste vänta tills mamma och sara vaknar så jag vet när jag ska hem och så! hehe, men nu vaknar.... inte sar, blää men jaja nu ska jag dra puss!
2010-01-23
23:14:10

haha jacob:P



:)<3
haah fyfan vad vi älskar din humor jacob
2010-01-23
22:08:05

dansar cheerleading:o

nu håller jag och sara på att dansar igen, hahahahahxD bra att veta va , naae men på måndag ska sara slagga hos mej , lixom förfest eftersom dagen efter ska vi t bjursås och vet ni, vi ska samlas med skolan klockan sex så vi måste typ upp fyra, -.- suck:D men det kommer bli aaaaskul, men vi kommer dela bussen med åttor och nior också, neeeee-.- hahahah:)<3 okejj ska dra, puss!
2010-01-23
18:30:55

bilder:D






tänkte inte lägga in så många bilder nu, men nåra kommer det:):







 







sådär, nu blev det många bilder, ellr många och många vi tog väl ca 50 stycken:D




2010-01-23
17:17:09

kul:)

hejsan=)

har nyss vart och köpt godiis:) nu sitter jag och sara här och vi har tagit asmånga bilder:) så vi kanske lägger in de tsen, och vi har asmånga videosar också:) nu sitter vi och chattar med Marcus Sötnos:)<3 haha ,emn nu ska vi dra, puss!
2010-01-23
14:17:52

hemma med sara:P

tjenare=)

sitter hemma hos sara nu, vi övar på våran dans:) haha:P men vi har tagit nåra bilder som vi lägger in sen:P menmen nu ska vi spela in lite videosar och sånt:P sen ska vi leka fjurtisar:P puss!
2010-01-23
11:06:43

hihi paaaniiiik ellr inte:p

omg jag får paaanniiiiiik !:) sara har typ inte vaknat än och jag ska möta henne om två timmar, och aa, haha:) det var väl bara det, men mamma r och solar sen kommer hon hem med vicke som varit på innebandyatch och då passar han nea och mamma skjutsar ner mej till centrum och jag får pengar av henne så vi kan handla candy i kväll:) hihi:) vi drar väl t coop ellr så, och då tar vi säkert bilder på vägen, i have noo idea:) men aja, det kommer bli askul och om någon vil ut ikväll så drar vi gärna ut om sara vill ofcourse, men JAJA, hah r fett flummig men okej, kisses!
2010-01-23
10:07:02

drar till sara klockan 1:)<3

morning:)

idag ska jag somsagt möta sara i centrum sen ska vi dra hem till henne:) har packat nästan allt, förrutom att jag ska byta om och sminka mej så kan jag packa ner mina sminksaker! hehe.. men jalafall det KANSKE inte kommer någon update det beror på ifall vi ska sitta vid datan nån gång, men jaja:) puss!

2010-01-22
20:27:21

puss!!<3

jiiipppiiiiie:)


nu r det bestäms, ska slagga hos sara imorgon:) kommer komma till henne runt 1 och sen aa kommer vi bara ta det lugnt, nejnej fullt össss:) hahahahahaha, men det kommer AS många bilde,r right sara?<3333

2010-01-22
18:15:15

redan en fråga:)




Fråga 1: ja det har jag, det r just när lampan håller på att röra sej och sen när jag sitter hemma vi datan så brukar jag alltid känna att någon blåser mej i nacken..

Fråga 2: nej jag har aldrig drömt konstiga saker om det.!<3

Fråga 3: haha, det var bara lite kul, sen blev jag jätteintresserad:) love u too<33


aja men nu ska jag äta lite, syns sen<3
2010-01-22
17:54:16

hihi, okej:P

asså nu börjar jag tycka det r riktigt spännande med spöke grejer, så om ni vill fråga nåt som har med spöken att göra t:ex berätta vad som hänt er någon gång, ellr om spökenvisar sej ellr så, så kan jag berätta om ni vill.. r så insatt nu!:P<3
2010-01-22
17:41:43

hemsökt hus härhemma:)

nu märker man att min döda gammelmormor och morfar r på besök hos oss:) för några dagar sen så vare någon som drog mamma i håret, sen igrå det där som hände i käallren och idag så berätta mamma en asskabbig sak!
våran tvättmaskin, den går ju inte att tvätta med öppen lucka eftersom det r någon spärr som sitter så man måste ha den stängd för att kunna tvätta. och min mormor och morfar var på besök idag så gick mormor in i tvättstugan och frågar mamma varför tvättmaskinen r på och då går mamma till tvättstugan och då så tvättar tvättmaskinen med öppen lucka, och typ tvättar alla kläder med öppen lucka, haha:P asså vissa tycker väl att dom man borde vara rädd för det, men jag r så van vid att vårat hus r hemsökt så om det inte spökar här så känns det så tomt, eftersom varje kväll så rör sej min lampa när jag sitter i sängen eller vid skrivbordet och aa, det r mysko och sånt, men aja.. och sen när vi flyttade in här så hade vi städat allt här och dagen efter så står det en stor stenklump i fönstret och man ba: whhatt? för varför skulle min brorsa ställa en sten i fönstret ,och mamma och pappa skulle inte direkt heller göra det och inte jag hellr, vad r det nödvändigt för, menmen stenen står kvar och min riktiga morfar och gammelmomrmor r på besök, vanligt ? JA:D<3
2010-01-22
16:49:56

videinlägg.

tänkte lägga in ett videinlägg till erxD jag vet, jag skämmer ut mej, men då har ni något att skratta åt, HAHA!



2010-01-22
15:54:26

home from schoolisch

hej!

hemma från skolan nu.. sitter och chattar med angelica nu också:P haha , imorgon ska jag typ t sara och ska slagga hos henne så d blir maaaanyyyy bilder, kan jag nästan lova er:P haha guud vad jag r fluimmig, men jag mår än´då inte så bra för matchen r inställd idag!:S men okejj nu ska jag vara inne på datan och äta mellis, puss!
2010-01-22
06:06:31

vaken

hejhej!

Vaken nu, eller aa, vaknade halv men iallafall, håller på att sminka mej nu och ska snart fixa håret, ska sticka till bussen fem i halv eller halv.. dagens outfit r samma som gårdagens outfit, pallar inte ta på mej något annat lxm.! men aja nu ska jag ta en macka:P puss!
2010-01-21
23:39:10

haha elin:P

skulle skriva en hälsning från elin att jag skulle skriva o´m henne såhär::


Elin du r fucking kingen över alla och jesus, alla i hela världen .. hahahahhahah okejj hon r inte normal, men vem r inte det? hahha:P




jaa, elin, du r väl kingen då:)<3

love you din mupp<33

2010-01-21
23:37:28

omg, roligt och skabbigt på samma gång:P

nu ska jag berätta lite om min kväll som jag har tillbringat i källaren..

jah och mamma skulle typ möblera om, och i ett hörn så var det en ASstot spindel och mamma fick lxm panik så vi dammsugade upp den.. sen när vi skulle byta dammsugarpåse så var pappa tvungen att komma ner och byta den eftersom varken jag ellr mamma ville:S haha:D sen så sätter vi oss ner och kollar teve och jag bytte kanal till femman men den bara bytte till 1:an hela tiden och då tog mamma ut fjärrkontrollen men det typ fortsatte att bläddra och aa det var fett skabbigt, jag ba rusade upp och mamma asgarvade, ahha, jaja om 5 timmar så ska jag upp så jag ska sova nu, puss!
2010-01-21
21:11:12

kingen

tjenare:) wyser tha king ville att jag skulle länka henne så självklart:)

finns bland länkningarna:) gå till kingens blogg här
2010-01-21
19:20:53

hihi:P busiiigt

tjenatjena:)

kanske ska vara med sara imorgon, men jag har ju match imorgon också, så antingen följer hon med på den eller så stannar hon hemma.. sen ska vi typ slagga hos nån, venne riktigt än sen i helgen ska vi på bio också typ! haha shiiet vad jag skriver typ men aja! imorgon ska jag upp TIDIGT, så det KANSKE kommer nåt inlägg då om jag inte försover mej! puss
2010-01-21
16:32:34

GLÖM inlägget INNAN

hej, ingen behöver säga till stefan ikväll about tomorrow, kunde gå på matchen:D så det r lugnt:)


 
Har gjort en ny design till bby, Angelica:)

Klicka på headern som jag har gjort för att komma till hennes blogg:d



2010-01-21
15:38:19

tänkte lägga in bilder, det blir ni ju glada av:=)


inte redigerad, ganska cool huh?  kolla mitt ansikte och mina läppar, fett cool färg jue!


Dagens outfit..

nu kommer lite egobilder:




Nytt nitarmband:)





hoppas ni blev nöjda:) blev inte så många på ansiktet men somsagt, jag fastnar inte alls på bild idag!! puss!
2010-01-21
14:29:31

snälla hjälp, någon?

hej.

jag har ju match imorgon men jag kan inet gå eftersom jag har vart sjuk nästan helaveckan:( så om någon fårn laget ser det här så på träningen ikväll kan väl ni säga det till stefan? och snälla glöm inte bort det.. har inte hans nummer heller så jag kan inte ringa han. men hoppas nån från laget pratar med han


nu sitter jag här och det r typ inga roliga inne på msn HAHA!:D stackars emelie, dom ska ju dissikera bläckfisk idag på biologin, gudvad jag tycker synd om emelie nu! men nu ska jag gå , puss!
2010-01-21
12:18:54

fikapaus:p

hejhej=)

sitter här och kan typ inte andas. nu kommer mamma hem så jag ska dra!! lägger in en bild på nea som jag tog nyss:) tvingade henne att le, mohahhah, ne:)<3


2010-01-21
10:57:24

nea och jossan!

morning.

mamma r på nåt möte i viktors skola så när pappa åkte till jobbet och mamma åkte iväg så fick jag lägga mig i mamma och pappas säng eftersom nea sov där.. vi vaknade typ nyss och snart ska jag gå och göra frukost t oss:) mår jättedåligt i halsen, huvudet och jag mår jätteilla.. visstja, mamma handlasr fikabröd nu:d nån som bryr sej:P puss

2010-01-21
00:57:38

alvedon, halstabletter, livet känns surt

tjuba..

r faktiskt fortfarande vaken och jag fick nyss en såndär huvudvärk, haha jäkla skit, ska ner och ta en alvedon snart..


hihi sitter och chattar lite med sara, hemlisar:) fasst vi berättar inget som någon annan berättat till oss utan bara det r en grej som har hänt, ett sammanträffande för oss typ:P hhaa, askul, och ni frå inte veta vad det är, nemän gud vad taskig jag känner mej nu, idag har jag knarkat halstabletter och vet ni, min hals blev..... sämre-.-.. kan knappt andas nu och min hals piper känns det som.. men nu ska jag knarka alvedon puss!
2010-01-20
21:23:47

svaren på frågorna:

Melinda:  ööhm. Who´s youre best friend?

Svar: har flera;)<3

Sara: Vem älskar du mest i världen<333333333333333333333( hon bombade mej med ASMÅNGA hjärtan!)

Svar: hahah who knows:)<3

Sofie: 1:Vilken är din favoritfärg? 2: Den roligaste filmen du har sätt:D<3

Svar: 1: rosa ofc:) 2: Typ Dagotto hahah:P och våran geekfilm, Bring it on:P<3


Hoppas ni blev nöjda med svaren:) haha inte så många frågor, menmen:)

2010-01-20
21:16:48

typiskt-.-

hej..

jag  r inte på så bra humör eftersom jag inte kan gå till skolan tomorrow, och nej, jag gillar inte skolan, men jag saknar alla mina vänner. aJA JAG HOPPAS  att jag kan gå på fredag istället..! men imorgon så ska jag och mamma fixa här hemma om jag orkar.. annars får hon göra det självxD men jag ska iallafall ta hand om mejj själv imorogn, typ koppla av i ett varmt bad ( jag och alla mina bad, HAHA!:D Emelie fattar, tror jag:s) fixa naglarna och sånt:) sen sk ajag plugga och såntdär.. men nu ska jag svara på alla frågor från frågestunden. cya!
2010-01-20
20:12:13

.

fuck of..-.-
2010-01-20
11:16:10

om jag kunde drömma

Tänkte att jag skulle börja läsa alla Stephanie Meyers böcker, ni vet typ twilightsagorna:P haha, men jag kanske blir ett nytt fan? så nu ska jag läsa om jag kunde drömma:) kulkul!

2010-01-20
10:50:11

OMG, har han svimmat?

omg, fick nyss höra att min brorsa fick ett slag mot huvudet och han fick hjärnskakning, så jag skiter i ifall jag r sjuk, idag tänker jag ta hand om han ! så ingen mer bloggning tror jag!

2010-01-20
10:23:13

sjuk idag igen:s

gomorron.

r ännu mer sjukare idag, så det kommer inte bli så bra update eftersom aa, jag kommer typ sova. tråkigt men ganska skönt att sova när man r sjuk faktiskt! nu r mormor här typ för att linnéa ville att hon skulle komma.. jag vet inte om jag ska t skolan imorgon, jag har det lxm bajstråkigt här hemma.. puss
2010-01-19
22:43:11

wihoo:) Samsung Touch

omg, r världens lyckligaste , ska få en ny mobil, en sånhär mobil:






wihhoo:)

bara det att jag inte vet när:P
2010-01-19
18:40:46

Tävling:)

hejhej=) r med i en tävling hos blogdesignarn:)
här får ni en länkning till henens SNYGGA blogg!



Denna SJUKT snygga design kan man vinna, hoppas jag blir en lycklig vinnare! Klicka på bilden för att komma till tävlingen:)

hoppas jag vinner, puss:)

2010-01-19
15:02:12

http://plogfelds.blogg.se

sara skrev om ett test på mej så jag gör ett till om henne:) 

1. Vad heter hon?
  SAra Maria Plogfeldt

2. Hur gammal är hon? 14 år

3. När träffades ni sist? Vi chattade på msn för några timmar sen, men sen i fredags annars.

4. Vad har hon för hårfärg?
Bloondie

5. Brukar hon färga håret? Inte vad jag vet, men hon har blekt det!!:)<3

6. Vilka färger har hon haft? Blont vad jag vet:)

7.Vad har hon för parfym?
HAHAxD jag vet inte:P

8. Är hon galen? Hon r alltid galen:P

9. Vad är erat bästa minne? Asså vi har massa minnen

10. Har ni många minnen ihop? Ganska många :P

11. Vart bor hon?
   I mitt Hjärta!!!!!

12. Har ni varit utomlands tillsammans? Nej men vi kommer enligt mig :P<33

13. Är du avundsjuk på henne?
Alltid.

14. Vad heter hennes syskon? Anna Plogfeldt:)

15. När träffades ni första gången? När vi börja 7an

16. Hur träffades ni? Igenom kompisar<3

17. Vad går hon i för sporter?
Handboll:)

18. Vad kan hon göra på helgerna? Vara med mej Ofc:)

19. Göra efter skolan?
Det r en sak mellan mej och henne.

21. Har ni pussats?
 Nepp

22. Brukar ni säga att ni älskar varandra?
varje sekund

23. Har hon fräknar?
  Nej det har hon inte.

24. Har ni kollat på film någon gång?  aa:Pi skolan :)

25. Har ni bråkat någon gång? Nej aldrig!!!!!!!!!

26. Har ni sovit i samma säng?
nepp inte än, har inte varit så bra kompis med henne länge!

27. Har ni skrattat tills ni gråtit?
VARGE DAG :D ALLTID

28. Har du sett henne gråta?  Ja<33

29. Vad gjorde du då?
kramade henne och pratade med henne och trösta henne<333

30. Har du sett henne vara riktigt arg? aa xD

 31. Har hon sett dig gråta? haha aa, i torsdags eller tisdags:P<3

32. Vad ska ni göra i sommar? Umgås 24/7!!!!!!!!!!!!

34. Har ni pratat i telefon någon gång? Haha om vi har!

35. Vad skulle du göra om denna personen dog? Änglar kan inte dö så det finns ingen risk att hon dör!!!
  
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Vi kommer alltid att vara kompisar!!!!!!!

37. Älskar du henne?
 idag! imorron och föralltid!!!!!!!!

38. Vad är det bästa med henne?
Allt !!!

39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på?
Ingenting , hon är perfekt!

40. Skulle du ge henne pengar om du vann 100 miljoner?
Allt mitt e ditt Sara!!!

41. Vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? Det var jag som koperade den av hennexD<333
2010-01-19
13:28:53

sitter och drogar halstabletter!

Hej ligger i soffan och kollar på tv och chattar med Syster som åxo är sjuk,
Vi Ska kanske slagga hoss någon i helgen och så :)

Jag mår inge bra just nu.
Jag har inte så mkt att skriva om, idag kommer jag ligga stilla och försöka sova mkt för att bli frist för jag måste bli frisk till bjursås med Sara. vi ska typ åka och köpa massa godis på måndag tll resan:)

aja ska vara social mot syster nu:) hejs sveja:)


Ps: Älskar dig Sara syster!!!

Kopierade från Saras blogg men aa det stämmer det som hon har skrivit. har ändrat lite i texten också!!<3
2010-01-19
11:07:13

Vanessa ''bästis'' Holgersson

Vad heter hon?  Vanessa Seneyna(stavning?) Holgersson

  2. Hur gammal är hon? 13 ( fyller fjorton 14 oktober)

3. När träffades ni sist? I höstas:'(

4. Vad har hon för hårfärg?
Brownie

5. Brukar hon färga håret? Nej, hon har bara slingat det.!

6. Vilka färger har hon haft? Just brown!

7.Vad har hon för parfym?
många, men en kommer jag ihåg som var pytteliten;)

8. Är hon galen?
Ooh du skojar? haha.

9. Vad är erat bästa minne? Asså vi har typ tuuusen minnen! 

10. Har ni många minnen ihop?
Ooomm vi har..

11. Vart bor hon?
   Hon r STHLMbarn men hon bor i GBG nu:/<3

12. Har ni varit utomlands tillsammans?
Nej men snart blir det USA:)

13. Är du avundsjuk på henne?
Alltid.

14. Vad heter hennes syskon? Daniel, och sen finns ju jag och viktor alltid där för henne!

15. När träffades ni första gången? När vi började sexårs

16. Hur träffades ni? Jag eller hon gick fram och frågade ifall vi skulle leka, då blev vi typ bästisar haha:P

17. Vad går hon i för sporter?
har gått på fotboll

18. Vad kan hon göra på helgerna?
Vet inte, men hon kan ju alltid ringa mej:)

19. Göra efter skolan?
Pluggar, umgås.

21. Har ni pussats?
 Nejj

22. Brukar ni säga att ni älskar varandra?
Every day

23. Har hon fräknar?
  Nej det har hon inte.

24. Har ni kollat på film någon gång?  Typ tusen gånger!

25. Har ni bråkat någon gång? Ja , men vi löser ju alltid det!

26. Har ni sovit i samma säng?
Ja d har vi

27. Har ni skrattat tills ni gråtit?
Såklart, och en gång så skrattade vi utan att vi visste vad vi skrattade åt.:)

28. Har du sett henne gråta?  Ja, typ flera gånger!

29. Vad gjorde du då?
sa att jag alltid finns där för henne, rättare sagt, tröstade henne:P

30. Har du sett henne vara riktigt arg? ää ja?!:)<3

 31. Har hon sett dig gråta? Flera gånger!

32. Vad ska ni göra i sommar? Jag kommer typ åka till henne med min famlij sen ska vi väl åka någonstans:)

34. Har ni pratat i telefon någon gång? Haha om vi har!

35. Vad skulle du göra om denna personen dog? Skulle inte tänkt mej ett liv utan henne.!
  
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Vad r det här för frågor? klart vi kommer.

37. Älskar du henne?
  Alltid!

38. Vad är det bästa med henne?
Allt

39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på?
Ingenting , hon är perfekt!

40. Skulle du ge henne pengar om du vann 100 miljoner?
Självklart!

41. Vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? Såklart att jag vill!
2010-01-19
10:52:55

godmorgon,

gomorron alla läsare..

ska snart hämta min mobil som ligger däruppe, men tänkte bara säga att jag r sjuk idag, och det r skiittråkigt.. idag ska iallafall morfar sätta upp min nya garderob på mitt rum så det ska bli kul.. när jag kom hem igår runt fyratiden så somnade jag till sju, sen ¨t jag grekisk mat från kolgrillen sen så somnade jag om till typ 10 och då gick jag och la mej på mitt rum och nu sov jag till tio, har typ aldirg sovit så mkt hahh:P intressant huh.. nemän nu ska jag hämta mobilen, har typ 5 meddelanden, aslite men okej goodbyes!


Ser ni nåt konstigt med texten? jo, jag har ingen kursiv text, ska nog skriva med vanlig text nu!

2010-01-18
20:30:10

jag SKA sova, efter det här

snygg rubrik huh, MIHIHIHIHI.. nejmen nu sk ani få veta pyttelite om mej!

Bästa ämnet i skolan: Bild                                                                                                                                                                          Drömjobb: Tänker inte på sånt nu
Favoritfilm: ingen aning, har ´flera
Favoritspel: Google Eyes, lätt
Favoritskådis: Typ Björn Gustavsson
Favoritartist: Asså flera..
Favoritmat: Kött och pommes
Favoritglass: Magnum (classic)
Favoritfärg: Rosa..
                                                                      Hobby:Fotboll, <333                                                                                                  Min största ovana: Vet ej
Min största fobi stavas: Läskiga saker, haha:P 
Något som de flesta inte vet om mej: Haha, Det är mycket!   
Min största skräck är: Ingen aning,( r lite tråkig idag:P)
Det galnaste jag har gjort: HAHA:D Många saker..
Om jag kunde göra en sak för en dag: Det skulle vara mycket!

2010-01-18
20:19:16

najsiga korta inlägg-.-

hejhej=)

Vaknade nyss, har sovit någon timme men ska snart sova mer. fryser som in i ******* och aa jag mår PISS somsagt... inga bilder idag hellr eftersom jag inte direkt r vän med kameran idag, men nu ska jag försöka kolla på idrottsgalan, puss!

2010-01-18
16:51:55

pissjuk också-.-

hej..

mår inte så jättebra, har hög feber och sånt så ska ta och vila, TROR att jag uppdaterar när jag vaknar, om jag orkar!

2010-01-18
05:30:21

facecode and dresscode;)

morning bloggen=) har nyss duschat, klätt på mej och sminkat mej, allting tog 1 timme och 22 minuter ungefär. ska snart ner och äta frulle, yiiis;)  hehe, nemän aa, haha vet inte vad jag ska säga, men ska dra nu, pöööss!






2010-01-17
22:05:42

ytterst trevligt, like kissie says-.-

hejhej=) sitter här med la famlilia och äter godis och bara myser, kollar på MTV också:) imorgon börjar jag kvart över nio och ska ta kvart över åtta bussen-.- hhaa:P men nu ska jag vara social och vet ni, jag chattar med vanessa bestus kulkul:)

2010-01-17
18:34:53

hemma från SKHLM nu!:)

hejhej=) nu tänkte jag berätta om min dag:)


Halv fyra tror jag så åkte jag och mamma till SKHLM, jag hade ju presentkort på cubus på 400:- så aa jag slösade mina pengra därifr¨ån:P jag köpte fyra linnen, en stor tjocktröja och ett ROSA nagellack:) Mamma pröjsade priset på ett par jeans till mej på KappaHl (bilder kommer sen)  sen drog vi till Rätt Pris i huddinge centrum och handlade mat och sånt tills ikväll, och vet ni Mamma och Pappa bestämde att vi skulle ha en myskväll så mamma kköpte läsk och godis till mej och viktor och nea, haha vi kommer tjocka oss ikväll, men nu ska jag köra BMX spelet, och förresten jag lääängtar till bjursås 9 dagar kvar:) puss!


2010-01-17
15:16:38

puss på rumpan

ïnnan jag drar så tänkte jag bara säga, om ni vill veta vad som hänt innan jag startade den här bloggen så kan ni kolla i arkivet på http://jussjuss.blogg.se och http://barajohansson.blogg.se ett tips, läs barajohansson-bloggen först för det var den jag hade först :) puss!

2010-01-17
15:02:24

SKHLM snart, första BMX

hejhej=)

ska dra till skärmholmen med mamma snart, hon ska bara duscha sen drar vi:) r beroende av ett BMX spel., asså det r ASKUL! älskar . bmx, speedway det r lxm, guld:) puss!

ps.. jag kanske vill börja med speedway eller motorcross eller nåt..

2010-01-17
13:00:02

nåra bilder och videoinlägg.

godmorgon!

ellr jaa... vaknade klockan tio men kunde inte skriva, skulle fixa lite saker, men nu för att ta igen det så tog jag lite bilder, + att jag gjorde ett videoinlägg, vet inte om ljudet funkar men ni kan testa att höja volymen:)











fule faaan:)

HAHA!:D

2010-01-17
01:11:52

vänta!?:)

lekte lite med kameran nyss, så jag slänger in lite bilder och sedan säger jag Godnatt:)






Vanessa bv<3



sådärja, kom ihåg bilderna på mej, var solklart seriösa-.-

2010-01-17
00:52:16

jjossan ska sova:O<33

vet ni.. jag ska typ slagga nu.. förresten, grattis Emma Söderström som fyller fjortis idag:) puss.. men somsagt måste upp tidigt idag/imorgon för jag ska ju KANSKE till SKHLM med mamma och shoppa:) r lite shoppingsugen faktiskt, haha:P nemän somsagt så ska jag slagga och aa.. vet ni, atlas ligger bredvid mej och typ snarkar, haha det låter jätteroligt, och han r bara min:)

2010-01-16
21:41:57

you know who you are!




våra låtar älskligng!<3333

2010-01-16
20:02:03

älskar dej, http://plogfelds.blogg.se

Sara Plogfeldt!

du r lixom min sunshine:) när jag inte hittade atlas så var du jätteledsen och vrf behöver du vara ledsen åt saker som angår mej, och då förstod jag att vi hade lovat varandra att stå upp för varandra.. om du hoppar, hoppar jag om du GRÅTER, GRÅTER jag och det var precis det du gjorde<3 du betyder så fukking mkt för mej! jag behöver dej lxm i mitt liv för att vara glad det r dej jag kan vara med och berätta allt för:) kan lita på dej till 100%. älskar dej!!

//Din bästavän

2010-01-16
18:11:21

världens lyckligaste person!!

vet ni.. jag kom hem från farmor och farfar för nåra sekunder sen, och mamma drog in mej i köket och vet ni vem som ruusade emot mej? ATLAS!:D:D han kom och bara sprang fram till mej. och han r inte blöt ellr något! asså ja började gråta. naaw han r jättetrött  han ligger och sover bredvid mej, naaw:) men nu slipper ni mer inlägg om atlas, tro jag:D:D puss!<3

2010-01-16
14:06:46

jjosefinjohansson

nu ska jag inte skriva så många inlägg om Atlas, och jag vet jag grinar hela tiden hah:P men asså jag blir ju jätteledsen verkligen!! aja somsagt vi hittar honom inte och såå..  vi kanske kommer sätta upp lappar så om det r nån som kan hj'lpa till att göra det så skulle jag vara jättetacksam! men snart kommer mormor och morfar med garderober till mitt rum så nu ska jag fixa, puss!

2010-01-16
11:29:49

följa fotspår

hej, har inte lust att skriva så mkt idag.. atlas har inte kommit tillbaka.. mamma ska följa hans fotspår och se vart dom leder, förut blev han ju jagad av en hund och smart som han var så sprang han upp i ett träd och vågade inte komma ner, så han kan ju ha fastnat i nåt träd.. jag hoppas verkligen att jag har tur och hittar honom levande och inte skadad. gud vad jag saknar honom, och det värsta är när jag gick in i köket nyss så såg jag att mamma hade tagit bort kattskålarna och då började jag asgrina då förstod jag att hon trodde att han inte ska komma tebax:'( aja ska dra och keka frulle, puss, speciellt på Atlas!

2010-01-15
23:03:32

tror han r borta !

ånejj, det kan inte hända.. tror jag har förlorat min allra bästavän. Han var lxm allt för mej. vi hade så jäkla kul ihop fast han knappt lxm var medveten om det. jag och mamma var ute ett tag nyss och vi såg kattspår som helt enkelt bara slutade mitt ute på gatan lxm.. jag vet inte om jag har förlorat honom eller så. men om jag har det vill jag bara seja. Jag ÄLSKAR dej ÄLSKLING, ingen annan kan älska dej så mkt som jag göR!! Atlas!:'(.

OMG mitt hjärta känns så tomt på nåt sätt. asså tänk att förlora er allra bästavän! jag bara grinar och grinar.. asså åå , när jag la mej på kvällarna och han alltid brukade gosa in sej i täcket vid mina ben och bara spinner.. han var så söt.. och när jag kliade honom och han verkligen njöt lxm, asså jag saknar verkligen dej, kom tillbaka, jag klarar mej inte en dag till! snälla atlas jag ber dej snälla!

2010-01-15
21:30:59

frågestunden

kollar på let´s dance håller på viktoria och molly:P hihi.. men hallå, var r alla mina kommentarer? ps.. glöm inte frågestunden in kategorierna!!<333

2010-01-15
20:39:51

atlas''brorsan''<333333333333

atlas har fortfarande inte kommit tillbaka:'( miss him soo much. gråter varje minut här hemma, asså åå:s snälla bara va där för mej nu när jag behöver dej, det r dej jag kan berätta alla hemlisar för, det  r du som alltid får mej glad, och du är en jävla bra vän! Bästis och brorsa:)<3 atlas

2010-01-15
17:12:06

ååh Atlas come back<3333333

hittar inte min bebus<3 ååå r så olycklig! jag saknar honom, och gråter hela tiden! han r liksom en famlijemedlem ska va ute och leta tills jag hittar honom!

2010-01-15
15:52:45

saknar dej Atlas!!<3<3

hejhej=) hemma nu, snart ska jag och mamma åka iväg och leta efter min kise. den r borta! så snälla om ni sätt en katt som r grå och en vit fläck på halsen/hakan och alldeles grå alltså typ ljusgrå och är inte rädd utan vill bli klappad, så kan ni väl gärna höra av er på bloggen, saknar han jättemycket!! ni kan väl kolla ifall han reagerar på om man säger Atlas, för det r så man heter..! så om ni ser en sån katt så kan ni väl höra av er:) puss,

2010-01-15
06:45:52

lägger in dagens outfit och facelook






puss ( det r inte min mage som stycker ut utan det r tröjjan som åker ut när jag lutar mej! )

2010-01-15
06:08:53

svar på kommentar.

Angåenden att jag klippt lugg: HANNA: ojj råkade skicka en tom kommentar:o men vad fiint det blev!!:D<3

svar tll Hanna: tackarmantackar:)<333´


vaknade 5:25 gick till badrummet och duschade,, sedan smörjde jag in mej och så:) sminkade mej och nu ska jag fixa håret, seees

2010-01-14
18:31:26

hemma nu!

hejhej, hemma nu.. fick saker av mamma som jag tänkte lägga in bilder på:)


Vit kajal



Linne

sen fick jag en läsk:P och tuggummi:P

puss

2010-01-14
16:51:44

..

... förresten, glömde att jag hade klippt luggxD fett busigt:) lägger in en bild från i morse:)

2010-01-14
16:34:19

ska dra t centrum med mami

tjenatjena=) detta blir ett snabbt inlägg.. kom nyss hem från skolan.. den var såååå tråkig!! asså jag mår verkligen JÄTTEDÅLIGT, och mamma vill att jag ska följa med til centrum för vi skulle typ shoppa.. så aaa.. får ta det lugnt i centrum också,, det r ju skönt med lite frisk luft också eftersom jag har varit inne i skolan i flera timmar... men nu ska jag ÄTA lite sen ska vi dra, puss!

2010-01-13
20:59:19

pluggapluggaplugga

hejhej=) sitter på pappas data nu så kan inte lägga in bilder, jag har fortfarande inte pluggat så jag ska plugga nu faktiskt! fast har pluggat på biologin ooch kemin nu r det bara spanskan kvar, den r svårast!! men aja nu ska jag ta en mandarin, sen dricka kaffe:P och sen plugga, PUSS!

2010-01-13
19:09:41

äta, sova, plugga-.-

tjena.=)

kommer bilder sen, måååste verkligen dra och plugga nu!! har två läxor tills imorgon och dom r INTE så lätta om man säger så... så jag måste fixa det nu, mer bloggning sen KANSKE!!

2010-01-13
12:41:39

skolblogg:

sitter här med emelie och sara =) kulkul . ehum.. jaja.. det var väl bara det ja tänkte skriva, puss!

2010-01-13
07:27:13

godmorgon

Asså guuuuud jag r så himla irreterad, mitt alarm ringde inte idag igen men nu har jag iallafall fixat klart mej och pappa skjutsar mej halv.. guuud har skiitont i halsen så jag kan inte prata idag.. Förresten.. Hej bloggen=) vänta jag har också skiitont i min käke typ, HAHA!:D det gör jätteont lxm..

efter skolan ska jag direkt till konfan så det blir inga inlägg mer än detta, men nä rjag kommer hem så TROR jag attt det bblir dagens oufit!! men nu ska jag fortsätta tugga mitt tuggummi och sedan sätta på mej kläder

2010-01-12
20:16:31

hih honeuu<3



man ser typ ASDÅLIGT!! men jallafall, det viktigaste r ju våran starka vänskap:)<33
jag och emelie(aa)

2010-01-12
20:02:36

puss på dej//nea:)

Hejhej=)

badade nyss nean och sånt:) nu sitter hon och kollar på SFkanalen:P haha:P hon r så söt, självklart bjuder jag på en bild på henne när hon sitter och badar:




puuuusss:)

2010-01-12
15:03:44

FEM MINUTER!?:OREKORD

hej:) förlåt att jag inte bloggade imorse men jag försov mej, bussen gick kvart över sju, jag vaknade fem över sju-.- jag satte på mej kläder och sminkade mej på FEM minuter!! sen SPRANG jag ttill bussen så jag fick astma:) vilken snäll kompis man är för emelie:) men nu ska jag kolla FB och sen plugga-.- puss!

2010-01-11
22:59:00

i love my mum and dad;)<3

hejhej=) ni känner jag mej duktig, pappa har åkt till jobbet, mamma r uppe och nattar nea och medans hon har gjort det så har jag: städat köket, hallen och vardagsrummet.
på vardagsrumsbordet står ett glas med cola och chipsen r framdukade. hon får låna min data också;) och det bästa av allt, jag vill INTE ha betalt, och vet ni , det känns faktiskt skönt att inte få betalt. då känner man såhär, istället för att jobba för arbetet så kan ju föräldrarna lika gärna ge en pengar:) men nejnej jag vill INTE ha betalt..! haha vilken skrytmåns jag r , men det r sant;)

2010-01-11
21:02:16

svar på kommentar.

hejhej=) fick en kommentar så här lyder den , haha:P

Postat av: anonym


Du byter ju nästan alltid header:( do flesta är ju rätt snygga men endå..

Svar: jag vet att jag gör det:) men jag truvs aldrig med någon header som jag har, jag ska göra en mer personlig som jag komme rha jättelänge, men jag måste bara tänka ut hur jag ska ha den och så, men tack för din åsikt:)

nästa gång, skriv ditt riktiga namn:)



Ska snart fixa läxorna och sånt, sedan ska jag fixa i mitt rum, och sedan jaa, bara koppla av, ska ju SNART slagga också så får väl skynda mej, KANSKE blir ett inlägg ikväll!
2010-01-11
16:38:22

home noow:)

tjenatjena=) kom hem från skolan för ett tag sedan.. det har faktiskt inte hänt något speciellt! ska snart äta middag, sen vet jag inte om jag och mamma ska dra till SKHLM ett tag:)' men nu ska jag gååå.. puss!




dålig bild, men dagens outfit:)

svarta strumpbyxor
Knästrumpor över
Grått linne
Grå tjocktröja:)

enkel och snygg outfit:)



2010-01-11
06:43:53

hej, jag r en tråkmåns!

godmorgon.

är jättepigg..-.- ska snart väcka brorsan så snäll som jag r:P men jag får lxm paniiik för emelie svarar inte på mina sms! hon sa att vi började nio idag men vi börjar kvart över nio så då tar jag halv nio bussen istället för kvart över åtta bussen.. aja.. sånt r livet, och jag har lxm inget att göra på datan för typ ingen skriver i sin blogg såhär tidigt.. åååh vad tråkigt!

2010-01-11
00:08:18

tävling:)

hejhej=) jag r med i Moas tävling, man kan vinna en chokladfontän.. tänkte berätta lite om moas blogg.

hon r en störtskön tjej, ganska ung faktiskt! jag älskar hennes blogg och hon r väldigt kreativ. jag älskar hennes bloggdesign och hon är verkligen jättesnäll i bloggen, tror hon r det i verkligeheten också! rekomenderar hennes blogg STARKT!

2010-01-10
22:19:54

ful header

okej jag vet.. världens fulaste header men ska fixa till den imorgon men jag har den sålänge.. ni får helt enkelt leva med det!! detta blir sista inlägget för ikvälll, puss!

2010-01-10
21:16:23

äntligen

nu har jag ÄNTLIGEN frächat upp bloggen lite, ska fixa ny design och sånt inom kort tid! puss

2010-01-10
19:37:26

uppsat vs flätor?

Hejhej, har vart i SKHLM i två timmar och jag hittade bara ett par skor för 800. Ska dra dit med mamma någon dag och handla för mina presentkort, smart som jag r så glömde jag ju dom idag hemma så det blev inget.. men jag slänger in bilder på dresscode och facelook:






Här kommer två oliak frisyrer. Tofs vs Flätor, vilket passar jag bäst i ?

2010-01-10
16:05:26

har ändrat i bloggen!

har ändrat bloggen lite:) ser ni vad jag har gjort, <33

2010-01-10
15:48:35

här kommer lite bilder

hejhej=) tänkte lägga in lite bilder..

städa mitt rum igårkväll och möblerade det, men dom som har variot hemma hos mej kan ju se att jag har möblerat(tog inga före-bilder)







(utanför mitt fönster)


två facelook bilder:






Sovoutfit:



ni som tror att jag ALLTID sover med den outfiten, ni tror fel, det var bara längesen jag tog bilder på min sovoutfit och då hade jag samma outfit som nu, men innan så hinner mamma tvätta min kläder:P

ps.. bilderna= tagna med webb!

2010-01-10
14:42:23

Godmorgon sweethearts!

Godmorgon..

vaknade för ett tag sedan, asså guud vad jag fryser och jag r skiittrött! har inget att göra, har ju typ sovit bort nästan hela dagen så jag ska väl sitta vid datan, kanske göra någon design. så om ni vill ha en design så skriv det i kommentarerna. Glöm inte min frågestund, den finns i kategorierna, så snälla, bara släng in en fråga där!!

2010-01-10
01:15:59

veckans kändis

kände mej pigg så jag tänker göra ''veckans kändis-saken''

Veckans kändis är....... Eva Simons!
(allting som står i ''jag-form'' r alltså Eva!


Bästa ämnet i skolan: Musik
Drömjobb: Det jobbet ''jag'' har nu som sångerska är ''mitt'' absoluta drömjobb!
Favoritskådis: ''Jag'' gillar Will Smith.
FavoritArtist: Beyoncé Knowles, hon r riktigt bra tycker jag! Det hon gör på scenen kan ingen annan göra!
FavoritMat: Sushi. jag älskar verkligen lax och misosoppa. Mums!
FavoritFärg: Röd
Hobby: ''Jag'' älskar att rita och måla.
FavoritSport: Zumba, det är en dans-dvd som ''jag'' alltid har med mej. Det är så roligt att dansa.
Jag kan inte leva utan...: Alla ''mina'' kläder. Våga inte ta ''mina'' kläder ifrån ''mej''.
Min största fobi stavas: Att landa när man är ute och flyger. Usch jag gillar inte det!
Något det flesta inte vet om mej är: Jag kan spela klassiskt piano.
Något som jag verkligen älskar: Att göra musik och att skriva. Det är min kärlek i livet!
Min Kändiscrush: Jag tycker att Zac Efron är väldigt söt. Och killarna i Jonas Brothers.
Min största passion: Musik, såklart! Att göra musik är som att äta en riktigt smaskig och god tårta!
Något jag hatar: Människor som är avundsjuka. Men jag kan inte säga att jag hatar dom, för att hata är ett välldigt starkt ord, Jag förlåter alltid. Det är p.g.a allt hat som gör så att det blir krig.
Min första kyss: Var väldigt romantiskt faktiskt. Det var med min bästa kompis som jag hade då. Vi cyklade tillsammans och stanna upp på en bro och kysstes. Efter det var vi ihop, i en vecka eller så, HAHA!



Tagen från Frida-Tidningen!

2010-01-10
00:25:27

det bara....

..kanske blir nåt mer inlägg ikväll.. ska gå upp och fixa klart mitt rum som jag har möblerat om , sen ska jag sova i min sköna varma säng!

2010-01-09
19:42:47

förlåt för sämst updatering men jag ....

glöm inte frågestunden, antingen i kategorierna eller ett inlägg neråt.

förlåt så mkt att jag inte har bloggat sen klpckan 2.. 3? men jag har sovit tills nu, nu tänker ni säkert hur jag skulle kunna sova på en lördagkväll men om ni har spelat 4 dagar fotboll på rad och sedan en match idag så skulle ni sova ungefär likamkt! aja, mamma har åkt ner till centrum och ska köpa godis, imorgon kommer jag och hon typ att åka och shoppa.P menmen nu ska kolla på fotboll på teven, det är valladolid mot atletico madrid

det står 0-3 till atleco... men nu sak jag fortsätta att kolla, puss

2010-01-09
15:54:26

frågestund, FRÅGA NU !

tänkte ha frågestund men dom tipsen som jag ger nu behöver ni verkligen inte följa, om ni inte har något att fråga så var bara det exempel:)<3



2010-01-09
14:57:58

fotbollsturnering

hej bloggen=)

förlåt för dålig uppdatering men jag har ett annat liv utanför bloggen också!!


kom precis hem från fotbollsturneringen, det gick sådär''
har fixat ny design också, snygg?'' men nu ska jag chatta med ida honeu<3

2010-01-08
19:26:44

hemma nu

har fått kommentarer angående mina tidigare inlägg..

det var bara en sak som hade hänt, men jag tror det r över nu!;P menmen..


Idag så var jag i skolan, det var väl kul-.- som vanlig...naaat.. sne var jag och handlade med mamma, men jag hittade inget som jag ville ha såå... jaa.. men nu ska jag kolla på dag otto och äta godis;)

2010-01-08
06:42:05

back-on-track

godmorgon bloggen=) ska snart dra men jag gör ett litet snabbt inlägg, har nte tagit någon bild på min outfit ellr facelook menmen, nu ska jag tagga t bussen, puss!

2010-01-07
20:15:45

josefinjohansson tar en paus

jag har inte valt att leva såhär..

det kanske kommer dåligare update nu i framtiden

2010-01-07
15:57:04

varför ska ALLTID ALLA vara sur på mej? pallar inte det här längre.

pallar inte med livet.. ska jag?

2010-01-07
15:53:31

förlåt för dålig update idag men jag har..

.. varit social med familjen.. först vaknade jag sen så åkte mamma och jag till centrum, sen när vi skulle hem så hände en skit läskig sak! och sen så skulle jag gå ut nu med emelie och bea, men jag hittade inte dom, och dom var typ inne och skulle gå ut, och sen ringer mamma och sääger att jag måste städa mitt rum för mormor och morfar kommer snart, så då gick jag in!! vilken rolig dag, right?

2010-01-07
01:33:41

sooo busted:s.-.-

asså gud, jag r så jäkla arg.. kan aldrig folk respektera mig? visst jag kan vara jobbig men so what, all people can be soo.. när tillexempel nån ska sova hos mej så kommer man med undaförklaringar och ba: nej vi kan inte och sånt, men i själva verket ljuger man och är med någon annan kompis , det har hänt typ tusen gånger, men ni blir busted varje gång, läser era bloggar och ¨s¨ånt, det r inte en person jag snackar om nu utan säkert 10 stycken, men jag blir så jäkla lack, äre nåt jag har gjort? säg det men vad ni än gör, ljug inte för mej för sanningen kommer alltid fram...

vet inte om jag vill vara vän med er/dej längre-.-

2010-01-06
21:32:54

bilolycka<3:s

jag r verkligen jätteledsen.. igår var min kompis med i en bilolycka(jag nämner inget namn) men asså jag kan inte förstå att det hände just dej<3 en lastbil körde på dej bakifrån och aa... mer fick jag inte veta. vi var ganska bra kompisar men sen så har vi inte träffats sen dess.. asså åå, hoppas verkligen du klarar dej, för jag klarar mej inte utan dej!<33

2010-01-06
21:26:41

omg...

förmodligen sista inlägget för ikväll..! nås på mobilen och så.. ska inte göra nåt speciellt imorgon så om ni vill göra nåt så kan ni väl ringa ellr messa!


ps.. r inte på humör nu!

2010-01-06
18:48:29

gud vad rolig kväll! vi måste göra om det!

asså guud vad jag har garvart ikväll, tror nog inte jag garvat så mkt förrutxD när vi satt nere och kollade teve så hade jag en vitaminkräm för håret(låter konstigt men så r det) men jallfall och jag sa att det var en hårkräm till rosanna och jag sprutade den på hennes händer eftersom hon sedan skulle smeta iin det i håret, men hon trodde ju att jag sa att det var en HANDkräm så hon satt där och smetade ut det på siina händer, och guud vad jag skrattade jag ba, den krämen får man glansigare hår av och hon trode jag sa , den krämen f¨r man glansigae händer av, och shiiet ni skulle se hennes ansiktsuttryck, HAHA!:D nu ska jag äta och sånt,, sen ska jag städa i källaren, PUSS!

2010-01-06
17:00:00

ska snart ute, brrr kallt:s''

hejhej=)

r med rosanna och rebecka nu;) vi ska typ snart gå ut, haha vi har kört lite bandy och jag har hjälpt till med rosanna och rebeckas design!! när vi r ute så kommer det SÄKERT bilder tror jag, nejmen nu ska becka ha datan sen ska vi ut och latja lite:P nemän nu får becka datan.. HAHA!:D

2010-01-06
10:22:43

snabbt inlägg

hejhej, snabbt inlägg, klokcna tolv, TROR JAG, ska vi åka aoch hämta rosanna och rebecka. då ska vi åka skridkosr, HAHA! :D men då blir det ingen mer update förens vi kommer hem, puss!

2010-01-06
01:01:36

sista nu

hihi redan 3 besökare:) wiiiie, men nu ska jag sova, hörs imorgon sweethearts!

2010-01-05
20:35:51

rosanna och rebecka morin

titta vad söta Rosanna skrev om mej på sin blogg, älskar dej och becka<33333 bästvänner forever, right? det var väl det vi sa:)<333

http://rosiesmorin.blogg.se

2010-01-05
20:12:02

veckans blogg

nu r jag med i veckans blogg hos Nea;) rösta på mej sötisar 

Neas blogg:)


Min blogg är Nummer 4;)

2010-01-05
18:41:25

dresscode+facelook+driivbild


(dålig bild , tagen med webben)
Nike tröja
Rosa linne
Svarta Mjukisar:)

Snygg outfit men väldigt enkelt=)



Dagens facelook

puder
maskara





puss=)

2010-01-05
18:29:58

18:29

hej alla=)

har precis kommit hem från rosanna och rebecka, och om ni ser det här, logga in på msn!! vi badade först till typ 3 sen så åkte vi hem till dom och kollade teve, och jag gjorde en design till rosanna:) http://rosiesmorin.blogg.se :) ska snart fixa beckas också:) imorgon ska jag också avra med dom och då kanske dom ska slagga här:) wiie, haha.. men på morognnen kommer vi åka skridskor med brorsan, och då som matsäck ska vi ta med oss bullar och varm oboy, haha och becka som inte skulle vara onyttig:P men jallafalll vi kommer ta massa bilder och ha det bäst!! 'lskar er!!
2010-01-05
10:26:41

morning idag ska jag...

.. vara med rosanna och rebecka, wiie:) vi kommer ha kul:) men då blir det inge mer update, synd för er!! men jag tror jag kommer hj'lpa becka med sin nya header;) men nu ska jag göra ordning mej för jag ska åka klockan 12:)

2010-01-04
23:56:30

jag älskar er r&r!

Vad ska jag säga? jo jag börjar med att säga såhär, JAG ÄLSKAR ER och har ALLTID gjort det!
vi blev vänner för ungefär 8 år sedan efter 1 år blev vi som systrar, efter alla dessa år så har vi inte hittat tillbaka till varandra:s men nu så börjar allting falla på sin plats! vi r mer med varandra, vi skrattar tillsammans och framförallt, vi älskar varandra, vad skulle jag göra om inte ni fanns? det r ni som gör mej till 100% glad om dagarna, det r ni som får mej att skratta, och framför alllt, ni får mej att känna mej som en bra vän, det r er jag vill vara det, har försökt visa det men jag tror inte ni har fattat, jag vill att allt ska vara som förrut och jag VET att det kommer hända. imorgon sak vi fan ha bäst!
jag älskar er tjejer,
jag älskar er, rosanna och rebecka!

/ eran BÄSTAVÄN, Josefin Johansson!

2010-01-04
19:35:25

blont, eller mörkt!?

vet ni.. nån dag kanske jag ska färga mitt hår blont:) okejj inte platinablont men blont:) wiiie, nemän anintingen blir det typ ljust eller mörkare än det jga har nu!



Vad tycker ni? blont, lite ljusare eller mörkare? Vill testa något alldeles nytt!

2010-01-04
19:30:29

inlägget raderat!

har skrivit i Jussjuss-bloggen!

2010-01-04
11:44:41

trött och ont i knäet!

morning bloggen=)

vaknade nyss, mamma kommer hem snart, sen ska vi äta, sen drar vi på viktors cup sen så drar vi till min cup, så för det mesta kommer jag skriva i jussjuss-bloggen i dag!! imorgon kanske jag ska vara med rebecka och rosanna=) wiiiie.. och på fredag också typ(efter skolan) om det gick!! har ju inte pratat med mami och dadi en:) menmen spela roll nu ska jag sätta på mej kläder och sminka mej pyttelite!!

2010-01-04
02:07:50

glidsår tre gånger:s:P

idag på fotbollsmatchen på uppvärmingen så råkade en tjej fälla mej(asså det var inte med meningen) och det var ju en från vårat lag eftersom det var på uppvärminingen och då trillade jag och skrapade mitt knä, fick ju glidsår där..:S sen andra matchen mot enskede så började det här såret blöda och då får jag en glidtackling så jag glider på golvet med knäna och dunkar huvudet i väggen:s så då får jag ennu ondare på knät(där jag hade glidsåret) och nu när jag skulle sätta mej vid skrivbordet så råkade jag skrapa upp mitt sår ennu mer så d började blöda så då gick jag ner, satte på plåster och eftersom plåstrerna inte ska lossna så har jag knälinda där, asså en sån aa jag vet inte hur jag ska säga men om man har ont i knäna så brukar man ha nåt skydd över, sånt har jag, här kommer det en bild på det, d r alltså d vita skyddet..!


(man ser inte så bram en det r mörkt i mitt rum och bilden r tagen med webben!)

2010-01-04
01:36:30

ny design på g!<33

smsa om ni vill nåtm syns imorgon!

2010-01-04
01:15:45

två bloggar:)

hey guys..

imorgon kommer det inte så mkt updatering, ska på fotbollscup hela dagen-.- men det ska vi vinna!! men jag har ju två bloggar, ellr en aktiv men den andr jag har tänkte jag starta en fotbollsblogg, att här skriver jag hur dagen har varit och sånt, och i
http://jussjuss.blogg.se skriver jag hur mkt poäng och mål och sånt vi gjorde..! så om det inte blir någon update här, då blir det d på jussjuss.blogg.se men asså jag kommer länka till den här bloggen i varje inlägg på jussjuss ifall nån skulle glömma bort min bloggadress, men nu ska jag , sova tror jag , eller först lacka mina naglar, sen packa väskan och sen sova, puss!!

2010-01-03
22:00:29

emeliesvarvén

var ute med emelie ett tag idag också, lägger in EN bild från utekvälen och den bilden r på emelie!!


2010-01-03
21:54:28

webbar med ida honeu''

hejhej, sitter och webbar med Ida:) vi har skitkul och bestämt att vi ska va med varandra nån dag=):)

men har nyss redigerat en bild och tagit tre webbilder, men en sak, jag har klottrat över mitt ena ansikte och det blev lite konsitgt så jag visade när jag LER istället, eftersom jag för det mesta inte ler med mina TÄNDER!

2010-01-03
20:17:02

disneychannel<3me looove

Tja Alla Bloggläsare!

sitter och kollar ¨på disneychannel. ska snart jaa, vad ska jag göra, hahah venne, men på tisdag kanske jag ska vara med becka och rosie:) ha verkligen saknat dom!!'' men nu ska jag kolla på teven puss!

2010-01-03
16:23:44

D-A-M-P

seröst jag får damp!! just nu ringde gästerna och sa att dom inte kunde komma, asså ååå då kunde jag ju vara med emelie..-.- asså guud jag r så arg nu, HAHA! det kanske låter roligt men ååååå:S men aja , tror inte emelie vill vara med mej eller jag vet inte, men nu ska jag kolla runt på datan, puss

2010-01-03
15:18:49

gäster kommer snart..-.-

hej bloggen=) eller vad ska man säga, hej alla läsare=) eller Tja;) aja, men iallfall gick upp halv sju imorse, sen åkte jag och pappa på min cup, vi vann alla matcher men vi förlorade i semin och vi fick köra en match om tredjepris och den förloradse vi, men andra stuvstalaget vann finalen:) :) det r bra, nemän snart kommer våra gäster så jag ska sätta på mej kläder(har s¨klart duschat) men ska gå, puss!

2010-01-03
00:24:35

tuff dag, och det kommer flera dagar!

hej, kom hem för typ 1 och en halv timme sen... berättar lite kort om dagen, men imorse åkte jag och kollade på brorsan när dom körde, sen åkte vi hem i typ 1 timme och sen åkte vi till min cup, men mitt under cupen fick jag jätteont i min mage så linns lillasyster som r född 1999 fick hoppa in som målvakt, vi spelade ju i 95 serien, så d var ju tuffa lag, men Jessica, alltså linns lillasyrra släppte bara in ett mål på två matcher, men det slutade hela med att vi kom trea i cupen av 95:or det r riktigt bra! imorgon r det cup igen, då ska jag upp halv sju, sen kommer jag hem vid 14:00 kanske, och sen på måndag har jag cup igen, och sedan på lördag nästa vecka har jag cup igen, så det r bara att bita ihop:) puss.!

2010-01-02
11:49:05

hemma nu, ska snart dra""

hejhej=) r hemma nu, haha viktors lag gjorde 18 mål på tre matcher, sex mål i varje match=) men snart ska vi åka, eller om tre timmar men akejj.. ska hinna packa,byta om och äta, så det tar ett tag, men nej nu ska jag packa, haha ses:)

2010-01-01
20:06:52

kommentar, hemma nu

fick en kommentar av en tjej vid namn Emma J.

ja det kanske r tråkigt att läsa min blogg om jag inte svarar på kommentarer, men hur ska jag svara dina kommentarer? det står ju bara euuuuuuuuu och sånt, vad ska jag skriva då? jag försöker svara andras kommentarer, och det r väl det viktigaste?


BTW.. jag r hemma nu från jobbet, det var skitkul faktiskt:) jag gick runt i butiken i fem timmar och hjälpte till och sånt;) imorgon klockan 15:00 så ska jag har cup, kommer hem runt 20:00 så då blir d update:) puss
2010-01-01
12:39:56

GASH!

gash! jag har typ fått magrutor, usch, hahaa det här kommer att låta konstigt, men jag passar inte i det, HAHA! nemän jag har ju inte magrutor. magrutor utan början till magrutor;) menmen nu ska jag fixa mej det sista, alltså blåsa och platta håret, syns ikväll:)

2010-01-01
12:14:57

ovablig dag? Faktiskt

onödigt inlägg kommer det här och bli men aja...


vaknade för ett tag sen, har precis duschat, om några minuter eller och 50 så kommer jag åka till mammas jobb, buhähähä, nej men asså det kan bli kul:) men nu chattar jag med årets glädje, alltså emelie, saknar hene som fan!! men nu ska jag kolla runt lite, sen fixa mej;)

2010-01-01
02:02:34

fuskare:S

asså jag vet inte om jag vill ha veckans blog längre, alla bara fuskar, det r inge kul, jag har redan sagt reglerna att man INTE får fuska hur svårt r det, man får INTE rösta på sej själv, men ändå skriver man att man r olika personer och sånt, om man fortsätter hålla på så tar jag bort deltagaren över huvudtaget... ALLA fuskar inte men JÄTTEMÅNGA!!


Förresten, gott nytt år:) jag och Alva hade skitroligt:) vi gick runt lite och skrattade och berätta lite saker om hur det r i klasserna och sånt:) aa, vi blev typ förfäljda av några fullisar hahahahhaha:P det var ASKUL!! men iallafall, inga mer cheaters för då lägger jag ner tävlingen, förresten jag raderar ALLA kommentarer som har fuskat..!