2010-11-29
17:54:37

det här skrev våran tränare om oss från cupen igår

Vi spelade i slutspelsgrupp 1 där de två bästa lagen från gruppen skulle gå till semifinal. Den första matchen var mot Åkersberga som dagen innan vunnit sin grupp med tre raka segra och hela 10-1 i målskillnad. Åkersberga var bra men vi var bättre. När det är fyra minuter kvar av matchen stänker Hanna in sitt andra mål i matchen till 2-1. Inget fegspel vi fortsätter trycka på men med 30 sekunder kvar lyckas Åkersberga kvittera till 2-2. Kändes lite surt förstås.
Andra matchen och vi möter Tyresö Röd igen, samma lag som dagen innan. Tyresö spelar bra och har flera farliga chanser men Jossan storspelar i mål och hela laget spelar bra. Det blev en individuellt mycket bra prestation som fällde avgörandet med fyra minuter kvar av matchen. Tyresö vinner rättvist med 1-0 men vi gör en mycket bra match mot bra motståndare. En seger i den sista matchen mot Tyresö Gul och vi är i semifinal. Vi får en mycket olycklig start på matchen och släpper in ett mål efter dryga minuten. Men vi hade sagt innan match att vi aldrig skulle ge upp utan kämpa ända till domaren blåser av matchen. Vi krigar på som bara den här gäller det att trycka på med full kraft. Så när Emelie reducerar till 1-1 känns det helt rättvist. Men vi visste att en seger var ett måste. Nu kör vi på allt vad vi har och med tjugo sekunder kvar efter ett snyggt anfall kommer Andrea till ett bra avslut som dock går klockrent i stolpen. Returen hinner Andrea slå själv men även denna gång går bolluslingen i stolpen. 1-1 räckte inte till en semifinalplats. Det blev två oavgjorda matcher idag som lika gärna kunnat vart två segrar, mot mycket duktiga motståndare, om vi haft marginalerna på vår sida. Ingen semifinal denna gång men tjejer ni ska vara grymt stolta över er turnering. Två segrar och två oavgjorda i denna -95 cup är fantastiskt bra. Plus att ni har fått oerhört mycket beröm av andra tränare, ledare, domare samt publik på läktaren för ert fina spel. Det bådar mycket gott för framtiden:)
Tack ska ni ha tjejer för denna helg ni sköter er exemplariskt som vanligt!
Vi tackar alla våra motståndare för fina matcher. Stort tack Älta för en mycket väl arrangerad cup. Tack också till alla våra fans som hejat i helgen.

Damlaget mäktade tyvärr inte med att försvara titeln från i fjol. Det blev förlust i finalen mot Älta med klara 1-3. Men Stuvstas tjejer kommer igen, var så säkra:)